Румяна


Румяна, Даниела Никифорова, Вили Котрулева, Иво Танев
Редактирането е забранено от администратора на страницата
Румяна, Вили и Кирчо Котрулеви, Иво Танев, Любен Васков,  Володя Стоянов
румяна
румяна
румяна
румяна
румяна
Виж повече... Виж повече...

Видео

Редактирането е забранено от администратора на страницата
Until The Last Moment - Yanni Live! The Concert Event

Until The Last Moment - Yanni Live!...

bLaCk_RoSe_F

Terence Trent D'arby - Sign your name high quality

Terence Trent D'arby - Sign your name...

bLaCk_RoSe_F

No Mercy Where do you go

No Mercy Where do you go

bLaCk_RoSe_F

Electrance - Genesis Mix (Tiësto & Global Deejays)

Electrance - Genesis Mix (Tiësto &...

bLaCk_RoSe_F

Виж повече...

Дискография

Редактирането е забранено от администратора на страницата

1994

ОБИЧАМ ДА ЖИВЕЯ - 1994

ОБИЧАМ ДА ЖИВЕЯ - 1994

1997

САМО С ТЕБ - 1997

САМО С ТЕБ - 1997

1997

ОБИЧАМ ДА ЖИВЕЯ - 1997

ОБИЧАМ ДА ЖИВЕЯ - 1997

1998

ВЕЧНАТА ОБИЧ - 1998

ВЕЧНАТА ОБИЧ - 1998

Виж повече...

Биография

Редактирането е забранено от администратора на страницата
Румяна е родена на 12 декември 1965 г. в бургаското градче Камено. Завършва Музикалното училище в Котел, специалностите "кавал" и "пеене". Свири и на пиано. Известно време е работи като учителка по музика в село Антоново. След това се е отдава на кариерата си на певица. Тя е най-малката от трите дъщери на семейството. Своите певчески изяви започва като ученичка. После става солистка на Странджанския оркестър. След напускането му работи в заведения в Бургас, София и бивша Югославия. Румяна издава първия си албум още през 1991 г., а по-късно и втори, със сливенска фирма. За тези два албума обаче не обича да говори. Истинският успех идва с музикална компания "Милена рекърдс", която издава всичките й албуми. За най-големия си хит "Две очи...
Виж повече...

Коментари

Добави коментар

dafni08 - 19:20:11 08.10.2010

dafni08
Няма да забравя Румяна,песните изпяти от нея и страшно ме е яд,че не пускат нейни изпълнения.ТъгаБез думи

ti80 - 15:55:19 04.09.2010

ti80
Румяна е още жива в нашите сърца чрез нейните песниУсмивка

iccs - 15:03:04 29.08.2010

iccs
една истинска певица,която винаги ще остане в сърцето миУсмивка

tamango - 07:25:21 09.08.2010

tamango
ПлачПлачПлачПлачПлачПлач за руми


Страница Румяна

Администратори

Страницата се администрира от:

/bLaCk_RoSe_F /rumianaan

Фенове

optron

optron

Румяна
SvilenP

SvilenP

Faithless
mistarpropar

mistarp...

Iron Maiden
violeta73

violeta73

Celine Dion
balkova

balkova

Доменик Джокер
in4

in4

luxeon
rumianaan

rumianaan

Румяна
bani80

bani80

Гергана
hristos55

hristos55

Любими песни
barbi01

barbi01

Драгана Миркович
  • Посещения:143345
  • Редакции:40412
  • Коментари:9

Най-слушана музика

Най-активни

krisso

krisso

Последно редактирани: Rod Stewart , wardruna , James Brown

Последно слушани: Dead Can Dance , wardruna

pressi

pressi

Последно редактирани: dir en grey , Heart , Деспина Ванди

Последно слушани: Dino Merlin , Pink Floyd

salexbg

salexbg

Последно редактирани: Релакс , Dio , Modern Talking

Последно слушани: Lasgo





tralalal654@abv.bg, merryplay1983@abv.bg, asfadad@abv.bg