Румяна


Румяна, Даниела Никифорова, Вили Котрулева, Иво Танев
Редактирането е забранено от администратора на страницата
Румяна, Вили и Кирчо Котрулеви, Иво Танев, Любен Васков,  Володя Стоянов
румяна
румяна
румяна
румяна
румяна
Виж повече... Виж повече...

Видео

Редактирането е забранено от администратора на страницата
Until The Last Moment - Yanni Live! The Concert Event

Until The Last Moment - Yanni Live!...

bLaCk_RoSe_F

Terence Trent D'arby - Sign your name high quality

Terence Trent D'arby - Sign your name...

bLaCk_RoSe_F

No Mercy Where do you go

No Mercy Where do you go

bLaCk_RoSe_F

Electrance - Genesis Mix (Tiësto & Global Deejays)

Electrance - Genesis Mix (Tiësto &...

bLaCk_RoSe_F

Виж повече...

Дискография

Редактирането е забранено от администратора на страницата

1994

ОБИЧАМ ДА ЖИВЕЯ - 1994

ОБИЧАМ ДА ЖИВЕЯ - 1994

1997

САМО С ТЕБ - 1997

САМО С ТЕБ - 1997

1997

ОБИЧАМ ДА ЖИВЕЯ - 1997

ОБИЧАМ ДА ЖИВЕЯ - 1997

1998

ВЕЧНАТА ОБИЧ - 1998

ВЕЧНАТА ОБИЧ - 1998

Виж повече...

Биография

Редактирането е забранено от администратора на страницата
Румяна е родена на 12 декември 1965 г. в бургаското градче Камено. Завършва Музикалното училище в Котел, специалностите "кавал" и "пеене". Свири и на пиано. Известно време е работи като учителка по музика в село Антоново. След това се е отдава на кариерата си на певица. Тя е най-малката от трите дъщери на семейството. Своите певчески изяви започва като ученичка. После става солистка на Странджанския оркестър. След напускането му работи в заведения в Бургас, София и бивша Югославия. Румяна издава първия си албум още през 1991 г., а по-късно и втори, със сливенска фирма. За тези два албума обаче не обича да говори. Истинският успех идва с музикална компания "Милена рекърдс", която издава всичките й албуми. За най-големия си хит "Две очи...
Виж повече...

Коментари

Добави коментар

dafni08 - 19:20:11 08.10.2010

dafni08
Няма да забравя Румяна,песните изпяти от нея и страшно ме е яд,че не пускат нейни изпълнения.ТъгаБез думи

ti80 - 15:55:19 04.09.2010

ti80
Румяна е още жива в нашите сърца чрез нейните песниУсмивка

iccs - 15:03:04 29.08.2010

iccs
една истинска певица,която винаги ще остане в сърцето миУсмивка

tamango - 07:25:21 09.08.2010

tamango
ПлачПлачПлачПлачПлачПлач за руми


Страница Румяна

Администратори

Страницата се администрира от:

/bLaCk_RoSe_F /rumianaan

Фенове

balkova

balkova

Доменик Джокер
dafni08

dafni08

Vangelis
in4

in4

luxeon
bani80

bani80

Гергана
barbi01

barbi01

Драгана Миркович
devil90

devil90

Емануела
RUMI_58

RUMI_58

ваня костова
mistarpropar

mistarp...

Iron Maiden
rumianaan

rumianaan

Румяна
mihailova1953

mihailo...

Taylor Alysan Swift
  • Посещения:145898
  • Редакции:41128
  • Коментари:9

Най-слушана музика

Най-активни

lilia

lilia

Последно редактирани: Donna Summer , Cher , The Beach Boys

Izpovednic

Izpovednic

Последно редактирани: Blind Willie McTell , Oscar Peterson , 20 Blues

Последно слушани: Anna Margaret

just_play

just_play

Последно редактирани: Carpenters , Bruce Springsteen , Stevie Wonder

Последно слушани: Metallica , Jamiroquai





tralalal654@abv.bg, merryplay1983@abv.bg, asfadad@abv.bg