Viktoriq / Биография


Артистичен псевдоним: Виктория

 

Имена: Виктория Борисова
Родена в град: София
Музикална компания: "Real Enterprises"
Издадени албуми: 0

 

Информация: Родена съм на 29 март в град София, където живея и в момента. Знимавам се с музика от 19 годишна. Завършила съм ТХВП с профил сладкарство. Омъжена съм и имам две прекрасни деца, Георги и Летисия. Отдадена съм на пеенето и семейството си.

 

Обичам да рисувам - като малка не гледах анимационните филмчета, защото ми беше интересно, а за да мога да нарисувам героите след това. Занимавала сам се с художествена гимнастика и таекуондо. Оттам мога да се похваля с качества като хъс, амбиция, организираност, дисциплина, достойнство. Смятам, че са много важни, затова записах и сина си на таекуондо. Имам домашен любимец - кралски питон, казва се Кики.

 

Пяла съм в много музикални заведения. Предпочитаният от мен стил е попфолк, но ми харесва също да пея сръбска, гръцка, циганска музика, естрада и рок. Любимите ми изпълнители и песни са: Анелия - "Обичам те"; Бони - "Сега или никога", "Ти си отиде"; Стаматис Гонидис - "Дента матиз поте"; Цеца Величкович - "Децения".

Източници
Вече само една певица ще може да се казва Виктория и това ще бъде изпълнителката от фирмата на Китаеца. Двойничката на Анджелина Джоли се беше притеснила преди време, когато се разбра, че има друга изпълнителка със същото име в конкурентна музикална компания. Това принуди продуцентите ú да вземат мерки и да патентоват името.

Виктория е истинското име на младата певица на "Real Enterprises". В Патентното ведомство търговската марка има 45 класа, които обхващат различните дейности. Ако едно име вече е патентовано от един изпълнител и друг се появи със същото по паспорт, той не може да го използва в дейността си.

"Радвам се за това решение на продуцентите ми от "Real Enterprises", защото според мен това дублиране на имена е неприятно не само за нас, а и за самите почитатели, които ще започнат да се объркват" - коментира изпълнителката на "Върви си".

Има и други родни звезди, които също са патентовали имената си като марка. "Изпратихме писмо до другата музикална компания, за да ги уведомим за патентоването. В резултат на това е задължително, в подходящ срок, те да прекръстят тяхната изпълнителка с цел да не се заблуждават почитателите на попфолк музиката" - обясни действията си Ники Китаеца.*Промо* Виктория - Върви си-Открит микрофон - Виктория и Саша

Последна редакция от kozi_rog - 20.06.2011, 06:21

Докладвай нередност Предишни редакции... | Редактирай

Коментари

Добави коментар

Няма публикувани коментари

Страница Viktoriq

Администратори

Страницата се администрира от:

/kozi_rog

Фенове

  • Посещения:9472
  • Редакции:3259
  • Коментари:0

Най-слушана музика

Най-активни

kimandini

kimandini

Последно редактирани: Edith Piaf , Scorpions

Последно слушани: Scorpions

videania1

videania1

Последно редактирани: импресии , Релакс , Италианска музика

Последно слушани: ЕРАТО

4efo

4efo

Последно редактирани: Kenny Rogers , Herman's Hermits , The Everly Brothers

tralalal654@abv.bg, merryplay1983@abv.bg, asfadad@abv.bg