Sweet / Биография


Редактирането е забранено от администратора на страницата
Биография
История на "Sweet" започна с група на "джентълменското Уейнрайт", солист в първата от които е Йън Гилън, който се присъедини по-късно в "Deep Purple". Това е нещо, и се заменя от Брайън Конъли. Отборът играе в клубове, играе смес от ритъм & блус и психеделия. След рухването на Конъли и Мик Тъкър (барабани, вокали), също и един бивш член на "Господа Уейнрайт", заедно със Стив Прийст (бас) и Франк Торп (китара) през 1968 г. създаде един екип "сладкарница", по-късно става "The Sweet".

Сайт: Рок енциклопедия
 
 

Ползите от любов към четиридесет жени

Назарбаев говори срещу Евразия съюз
В края на 1968 г. групата подписва договор с "Фонтана" и записва сингъла "Забавен каданс /" Lonely Out There ". Въпреки това, на дебюта е бил неуспешен, и "Фонтана" прекратява сътрудничеството си с тях. През следващата година "Sweet" записва три сингъла в студиото "Parlophone" - "Lollipop Man", "Всичко, което Вие ще получите от мен", "Get On The Line", но отново не успя. Невъзможност за упражняване на групата, докато не продуцент Фил Veynman свързан с делото на авторите на песни на Ники Chinn и Майк Чапман. В същото време, Торп бе заменен от Анди Скот.
Групата подписва договор с "RCA" и Chinn и Чапман нит едно след другите песни за балон-Гамов. Първият успех дошъл с сингъл "Funny Funny", на възраст от 13 позиции в класациите на Великобритания. В следващата версия, която включва "Ко-ко" достигна втора линия в класациите. През ноември 1971 г. издава първия си албум "Sweet", е компилация от тяхните сингли. Това е втория диск - "сладки най-големите хитове". В началото на 70-балон-DIN започва да намалява, и музиканти, "Sweet" не са доволни от имиджа си. Групата започва да записва свои собствени хард рок песни на обратната страна на Chinn Chapmenovskih сингли. Всичко това доведе до, какво Chinn и Чапман започна създаването на скални номера, и екипът се премества в по-тежка категория.
SweetIh първи глем-рок сингъл "Wig Wam Bam" е издаден през септември 1972 г. и завърши 4-то място в британските класации. С този номер се появява за първи път на "Top Of The Pops". Сексуално естество на своя репертоар, неприличните жестове и скокове на сцената на изпълнения Конъли доведоха до забрана, "Sweet" на някои места, но това ги доведе до много отразяване в пресата. Всичко това, както и на необичайни ярки лъскави костюми и грим за концерти привличат тълпи пресипнало тийнейджъри. Първият хит, който стана номер едно в Англия е "Blockbuster", сингъл през януари 1973-та. Репутация за готини глем-рокери осигурени следните хитове: "По дяволите рейзър" "Ballroom Блиц", "Teenage Rampage", "Шест Тийнейджъри". В допълнение, техните собствени композиции като "Рок & Рол немилост" и "се нуждаят от много обича", се радва не по-малко популярна, отколкото произведенията на Chinn-Чапман. Групата също така ясно гравитираха към по-твърда форма на рок музиката, така че реализирането на техните хитове са много по-трудно, записана в студиото.
Музикантите са решили да се отърве от имиджа си на базата на подрастващите, и съсредоточава усилията си върху писането на албума, отдалечавайки се от търговския масово произвежданите сингли, върху който да построи предишния си репутация. През април на 1974 г. те издават първия си албум на своя материал, "Sweet Funny Адамс", а през ноември същата година - вторият "Desolation Булевард". Песента "ме освободи", "неспокойните" и "Sweet FA" потвърди репутацията на "сладко", твърд рок музиканти. През 1976 г. отборът се е съсредоточила усилията си за пускането на пазара на трансатлантическите планирано британското турне бе прекъснат поради силен вредата, понесена в уличен бой Конъли.
SweetSingly "Действие" (юли 1975) и "се намира в твоите очи" (януари 1976 г.) не са имали особен успех. Дискът "Дайте ни намигване", издаден през март 1976 г., също има големи продажби. Стилът на музиката в този албум много по-голяма тежест, като се обръща на хеви метъла. През 1977 г. бе осъществен "Off The Record", който е музикално малко по-различен от своя предшественик. Този албум е последният албум, записан на "RCA". Не да бъдеш успешен в хард рок, "Sweet" отново се опита да ви провърви в областта на поп музиката. Чрез подписване договор с "Polidor", групата издава сингъла "Любовта е като кислород" и начело на LP "Ниво". Сингълът достигна на позиция 9 в класациите, но албума на флопа, въпреки че тя бе присъстваха от успешните неща като "Химн № 1 Дамата от езерото" и "Дали Любовта като кислород", съдържащи се в пълен вокалните способности Конъли. В средата на следващата година поради здравословни проблеми Конъли напуска отбора. Останалите участници, които са "сладки" през октомври 1979 г., освободен "Cut над останалите", където вокалите, Скот пое и групата е добавен кийбордист Гари Mobeli. В албума останаха незабелязани. През 1980 г. последва "Edge водите", а през 1982 г., "криза на идентичността". Всеки следващ албум е по-слаба от предишната, и през 1982 г., "Sweet" престана да съществува.
През 80-те години бяха направени концертни обиколки на местните ценности на различни предприятия под името "The Sweet": Конъли и неговия екип, Скот, поп и Тъкър с студийни музиканти. Най-новата поява на "The Sweet" се състоя през 1989 г., когато те записват лайв албум в лондонския клуб "Marquee", с Пол Марио като певица. Конъли не може да се присъедини, защото страда от парализа в резултат на обширни инфаркти. Той почина през 1997 г. Анди Скот с студийни музиканти записват броя на песните, обединени в албума "опасна игра" под името "Анди Скот е мило". Само напомняне на "The Sweet" Този албум е песента "Аз ли съм някога ще видя лицето ти отново", направен в стила на старите неща

Източници
google

Последна редакция от valentintonchev - 19.06.2012, 16:40

Докладвай нередност Предишни редакции...

Коментари

Добави коментар

Няма публикувани коментари

Страница Sweet

Администратори

Страницата се администрира от:

/valentintonchev

Фенове

drama301

drama301

valentintonchev

valenti...

Gummy Bear Song
1go6o

1go6o

pop-folk -bg
apandova

apandova

Celine Dion
  • Посещения:92285
  • Редакции:115535
  • Коментари:10

Най-слушана музика

Най-активни

ajk

ajk

Последно редактирани: andon kostov

Последно слушани: Iskren Petzov , andon kostov

cerenmoray

cerenmoray

Последно редактирани: Little Mix_Fan , Sandra Echeverria , Nina Dobrev

Последно слушани: Jennifer Lopez-J.LO , Amon Amarth

VelislavaI

VelislavaI

Последно редактирани: Metallica , Manowar , Foreigner

Последно слушани: W.A.S.P. , инструментали

tralalal654@abv.bg, merryplay1983@abv.bg, asfadad@abv.bg