Jorge Luis Diaz Granados Lugo / Биография


Редактирането е забранено от администратора на страницата
Хорхе Луис Диас Гранадос Луго, по-известен със своя псевдоним или сценично име като J.L. Diazgranados, е колумбийски писател, писател, поет, художник, гласов актьор, разработчик на видеоигри, музикант и композитор, който в момента живее в Меделин, Антиокия.

Хорхе Луис Диас Гранадос Луго Той е роден на (06-07-1990) в Санта Марта, Колумбия. През детството си проявява интерес към писането като любопитно, тревожно, неспокойно дете с въображение. Започва да пише и рецитира стихове за специални или възпоменателни събития в образователната институция Liceo Celedón District, където завършва като бакалавър. Интересувайки се от проза и поезия, в края на 2010 г. и в края на академичното си обучение започва да пише стихотворения като литературен жанр по-целенасочено и напълно навлиза в полето на автора, писателя и поета.

Като възрастен, той учи технолог за разработка на видеоигри в Националната служба за обучение SENA, като специализира в графичен дизайн, писане на сценарии, програмиране и други изкуства. Той зае първо място на събитието Tecnobot през 2012 г., разработвайки видео игра за три дни. Събитие, което е домакин на важни теми като отскок, изчисления, киберсигурност и поверителност, приложение за разработка на приложения, разработка на видео игри наред с други.

През 2014 г. участва като гласов актьор в късометражния филм CONTROL Z, интерпретирайки гласа на антагониста в разказа „Човекът в бели ръкавици“ – Този късометражен филм беше отличен като най-добър национален късометражен филм на Международния фестивал за правата на човека , 2015. Победител за най-добра анимация, Chip Dorado, La cinemateca del caribe, 2014. И спечели международни награди, специално споменаване на победителя в най-добър късометражен филм, Expotoons, Буенос Айрес, 2015. И победител в най-добра студентска анимация късометражен филм, международен фестивал La Truca, 2015 г.

В момента той публикува снимки, стихотворения, фрази, видеоклипове, аудиозаписи, истории в различните си официални социални мрежи като YouTube, Facebook, Twitter, Soundcloud, Ivoox, Instagram, Twitch като „El Poeta Gamer“. До 2022 г. започва кариерата си като музикант и композитор, публикувайки първите си произведения.

Източници
https://www.youtube.com/...CKZbg/about

https://g.co/kgs/xCgGjQ

https://co.linkedin.com/...e_browsemap

https://www.imdb.com/nam...m_ov_bio_sm

https://es.everybodywiki...iazgranados

https://en.everybodywiki...anados_Lugo

Последна редакция от michelldasilva - 22.06.2022, 21:14

Докладвай нередност Предишни редакции...

Коментари

Добави коментар

Няма публикувани коментари

Страница Jorge Luis Diaz Granados Lugo

Администратори

Страницата се администрира от:

/michelldasilva

Фенове

  • Посещения:4794
  • Редакции:29
  • Коментари:0

Най-слушана музика

Най-активни

Izpovednic

Izpovednic

Последно редактирани: 20 Blues , Oscar Peterson , Nat King Cole

Последно слушани: Anna Margaret

BGBellaDonna

BGBellaDonna

Последно редактирани: Celine Dion , The Beatles , Nightwish

Последно слушани: morandi

c0LLiDe

c0LLiDe

Последно редактирани: Nightwish , Dream Evil , AFTER FOREVER

Последно слушани: Project Arcadia

tralalal654@abv.bg, merryplay1983@abv.bg, asfadad@abv.bg