Магдалена Джанаварова / Биография


Победителката от третия сезон на Music Idol Магдалена Джанаварова от Велико Търново. За пръв път е пяла пред широка публика, когато е била едва 6-годишна. Талантът й проличал още тогава с изпълнението на песента "Мики Маус" в спортната зала в града.

Любовта си към музиката Маги наследява от майка си. За разлика от нея обаче талантът на момичето не остава незабелязан. Не остават потулени борбеността и вярата в собствените й умения, които и вдъхва баща й.

"Няма да забравя момент от детството й, в който баща й я води в една сладкарница да купува кисело мляко. Тя встрани стои от опашката и в един момент запява: „Вятър ечи, балкан стене" с на-на -на... Ама толкова вярно, че всички се оглеждат да видят някакъв голям човек и в един момент гледат съвсем малък човек, който пее толкова вярно", разказва майката Нина Джанаварова.

"В колата като седна имам чувството, че съм включил долби съраунд 3 система", хвали я и брат й Георги.

Още в най-ранно детство с изключителната си дарба Маги привлича вниманието и на музикалните специалисти. Талантът на Магдалена доразвива в СОУ "Емилиан Станев" в паралелка с музика. Там учи солфеж, свири на пиано и усвоява поп пеене. Завършва с отличие и оставя мили спомени не само у съучениците си, но и у нейните преподаватели.

Готов е първият видеоклип на Магдалена Джанаварова - третият музикален идол на българия. Клипът на песента "Трябва да знам" тръгва в ефир тази седмица. От "Вирджиния рекърдс" обявиха, че чужди музикални продуценти са заявили интерес към Магдалена.

Маги представи за първи път парчето на финала на Music Idol, минути след като публиката я обяви за голямата победителка. Песента е в стил арендби със соул и госпъл елементи. Музикален продуцент е Графа. Текстът е на Гери Турийска, а самата Маги е автор на по-голямата част от вокалите и беквокалите.
Парчето е обработено в САЩ от носителя на Грами Брайън Гарднър. Според Маги, клипът е много нежен и красив - точно както си го е представяла. Тя признава, че в момента е влюбена и песента отговаря на емоционалното й състояние.

Любопитното е, че видеоклипът на "Трябва да знам" е заснет с помощта на премиера Бойко Борисов, който още на финала на Music Idol 3 заяви, че ще помогне за реализирането на първия клип на победителката.

От "Вирджиния рекърдс" смятат, че вокалните възможности на Маги и интересът на чуждите продуценти към нея, са знак, че тя има реални шансове за международен успех.

В момента Магдалена работи усилено по първия си албум, който ще излезе през есента.


Източници
www.btv.bg

Последна редакция от miminceto_1 - 26.05.2010, 17:23

Докладвай нередност Предишни редакции... | Редактирай

Коментари

Добави коментар

Няма публикувани коментари

Страница Магдалена Джанаварова

Администратори

Страницата се администрира от:

/miminceto_1

Фенове

Lady_Gaga_99

Lady_Ga...

Lady_Gaga_fans
miminceto_1

mimince...

Justin
  • Посещения:9650
  • Редакции:3502
  • Коментари:1

Най-слушана музика

Най-активни

zev

zev

Последно редактирани: Rod Stewart , Prince , Ray Charles

Последно слушани: Dead Can Dance

ionnsy

ionnsy

Последно редактирани: Miley Cyrus fen , disney words , JONAS_BROTHERS_FEN

Последно слушани: Miley Cyrus fen

4efo

4efo

Последно редактирани: Bob Seger & The Silver Bullet Band , Marvin Gaye , The Everly Brothers

tralalal654@abv.bg, merryplay1983@abv.bg, asfadad@abv.bg