Антонина / Биография


Артистичен псевдоним: Антонина

 

Имена: Антонина Илиева
Родена в град: Враца
Музикална компания: "Сънни Мюзик"
Издадени албуми: 1

 

Информация: Родена съм в град Враца. От малка ме привлича всичко свързано с изкуството: рисуване, танци, пеене, поезия и т.н. Пиша стихове от много малка. На 10 години публикуваха първото ми стихотворение в местен вестник.

 

Завършвам средно образование със специалност Хореография - народни танци. Първата ми изява като певица е на концерт от танцовия състав, където танцувах. Певицата се разболя и аз я замествах поради липса на друга певица.

 

На 14 години станах модел в родния си град, а по-късно и в София. През 1998 година спечелих конкурса Мис Враца, а малко по-късно и Мис Аугуста - Монтана. На конкурса в Монтана е следващата ми изява като певица, където изпях заедно с Руслан Мъйнов "Назад, назад, моме Калино". По-късно същата година спечелих второ място на конкурса Мис България. Една година по-късно започна кариерата ми като певица, защото това, което ме радва най-много е музиката във всичките ú форми.

 

Записах две песни - "Обич не търси" и "Силна". Реших, че имам нужда от школовка и така започнах да пея по заведенията. Няколко години по-късно записах още няколко песни в студио Веселина - "Невъзможно", "Сама", "Колко пъти" и т.н. но тогава забременях и отново прекратих музикалната си кариера за доста дълъг период от време /4-5 години/.

 

През 2009 г. се завърнах с песента "Побърках се", която има и видео реализация дело на Ники Нанков. Освен като певица се изявявам и като текстописец. Всичките ми песни до момента са по мой текст. Написала съм текстове за песни и на мои колеги и колежки.

Източници
Истинското име на Антонина е Антонина Илиева. Родена е на 16.05.1980 година в гр.Враца, зодиа Телец. От малка я привлича всичко свързано с изкуството: рисуване, танци, пеене, поезия и т.н. Пише стихове от много малка и когато е на 10 години е публикувано и първото и стихотворение в местен весник. Завършва средно образование със специалност Хореография - народни танци. Първата й изява като певица е на концерт от танцовия състав, където танцува. Певицата се разболява и Антонина я замества в последния момент поради липса на друга певица.От 14 годишна става модел и манекен в родния си град, а по-късно и в София. През 1998 г. печели конкурс Мис Враца, а малко по-късно и Мис Аугуста - Монтана. На конкурса в Монтана е следващата й изява като певица, където изпява заедно с Руслан Мъйнов "Назад назад, моме Калино". По-късно същата година печели второ място на конкурса Мис България. Една година по-късно започва нейната кариера като певица, защото все пак това което я радва най-много е музиката във всичките й форми. Записва две песни - "Обич не търси" и "Силна" и решава, че има нужда от школовка, така започва да пее по заведенията. Няколко години по-късно записва още няколко песни в студио Веселина - "Невъзможно", "Сама", "Колко пъти" и т.н., но тогава забременява със сина си Денис и отново прекратява музикалната си кариера за доста дълъг период от време /4-5 години/. През 2009 г. се завръща с песента "Побърках се", която има и видео реализация дело на Ники Нанков. Побърках се вече има и ремикс. Антонина вече е част от голямото семейство на Сънни Мю зик. Освен като певица тя се изявява и като текстописец. Всички нейни песни до момента са по неин текст. Написала е текстове за песни и на нейни колеги и колежки.
Антонина е висока 172см, с черна коса и тъмно кафяви очи. Любимите й изпълнители са: Преслава, Анелия, Галена, Десислава, Софи Маринова, Азис и Константин,а от чуждите: Цеца Величкович, Бионсе и Енрике Иглесиас. Любимата й книга е "Законът на Мърфи наопаки", която тя обича да цитира .Филмите, които са останали за винаги в сърцето и са: "Адвокат на дявола" и "Гладиатор". Актьорите, на които се възхищава са: Джулия Робъртс, Мел Гибсън, Ръсел Кроу, Димитър Рачков и Краси Рядков. Ароматите,които би ползвала цял живот без да й омръзнат са Alien на Thiery Mugler и Alure на Chanel. От колите предпочита джипове. Нейното мото е от любимата й книга: Въпрос на Вкус, казал Дявола и легнал гол в копривата. Вярва в Бог и в това, че всеки получава, онова което е заслужил. Обича да похапва, от всичко по малко. Когато пие алкохол предпочита Whisky и коктейли. За себе си казва,че е доста лудичк, прекалено общителна, дори понякога досадна, харесва всичко, от което лъха романтика и е доста твърдоглава. Не обича лицемерието, предпочита всичко да се казва в лицето, дори с риск да прозвучи грубо. Антонина е голям мечтател и смята, че човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му. Една от нейните мечти, освен постижения в музиката, разбира се, е да бъде комедийна актриса. Мрази да мрази и мрази омразата в хората, но приключи ли отношения с даден човек веднъж, то е за цял живот. Най- голямата любов в живота й е нейният син Денис и най-голямото щастие за нея би било един ден той да се гордее с нея. Малкият сладур е нейният най-голям стимул за живот. Тя намира едно лошо качество в себе си, което не харесва и то е, че е много злопаметна. Обича да гледа фигурно пързаляне и художествена гимнастика. Любимите и цветя са фрезии и рози. Не обича летните горещини, предпочита да и е хладно.

Последна редакция от kozi_rog - 29.06.2011, 17:05

Докладвай нередност Предишни редакции... | Редактирай

Коментари

Добави коментар

Няма публикувани коментари

tralalal654@abv.bg, merryplay1983@abv.bg, asfadad@abv.bg