selena gomez,demi lovato,justin bieber and jonas brothers / Биография


Версия 3

селена мари гомез известана с името си селена гомез тя е известна и с това като американска певица  и актриса.Преди работата с Дисни е играла като дете в Барни и приятели.Тогава се е запознала с Деми Ловато.Деми я попитала дали иска да рисува с Деми.Селена е родена на 22 юли1992 година.             Деметрия Девон Ловато повече известна с името Деми Ловато.На 10 годишна възраст участва в Барни и приятели и там се запознават с най добрата и приятелкя селена гомез.Тя е родена на 20 агуст 1992 година.    Джъстин Биъбър е роден на 1 март 1994 година толкова за него ви е стига.                                                                                                                      Джонас Брадърс е американска момчешка група, свиреща в стила поп рок. Оригиналният и засега постоянен състав на групата включва тримата братя Кевин Джонас, Джо Джонас и Ник Джонас. Те са от Ню Джързи и стават популярни чрез детският канал Disney Channel. През лятото на 2008 участват в оригиналния филм на Disney Channel - Camp Rock. До момента групата е издала четири албума: It's About Time, Jonas Brothers, A Little Bit Longer и Lines, Vines and Trying Times.    

Джъстин Бийбър е роден на 1 март 1994 в Стратфорд (Онтарио), Канада.Само на 12 години, той участва в местното състезание за музиканти в Стратфорд. В края на 2007 Джъстин и майка му започват да качват клипове в YouTube, така че неговото семейство и приятели, които не могат да присъстват на изпълненията му да могат да гледат. Така той печели популярност с изпълненията на песни на певци като Ъшър, Стиви Уондър, Ни Йо, Джъстин Тимбърлейк и Майкъл Джаксън.

Скутър Браун (Scooter Braun), който е бивш изпълнител, гледа видеозаписите на Джъстин и заедно с него летят до Атланта, Джорджия, където се срещат с Ъшър. Седмица по-късно Джъстин има възможността да пее за Ъшър и предизвиква огромен интерес, като се явява на прослушване с Антонио Л. А. Рейд от Айлънд Рекърдс. През октомври 2008 г. Антонио подписва договор с Джъстин за Айлънд Рекърдс. И така с тези негови изпълнения той сбъдва мечтата си и става известен.

2009

Дебютният албум на Бийбър „My World“ излиза на пазара на 17 ноември 2009 г. Първият сингъл от него е „One Time“, който достига 12-о място в Hot 100, Канада през първата седмица на юли 2009. Албумът включва и вокали от Ъшър, който също участва във видеото към песента „One Time“.

Източници
уикипедия

Последна редакция от bilynaa - 25.02.2011, 16:23

Докладвай нередност Предишни редакции...

Коментари

Добави коментар

bilynaa - 19:58:24 03.11.2010

bilynaa
знамИзчеряване

tatqncetooo - 01:41:12 23.10.2010

tatqncetooo
за Джъстин Бийбър трябваше да добавите още нещто излагацияяяяяяяяяяяяяяяя той е най-сладък от всички момчета БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕСърцеСърцеСърцеСърцеСърцеСърцеСърцеСърцеСърцеСърцеСърцеСърцеСърцеСърцеСърцеСърце


Страница selena gomez,demi lovato,justin bieber and jonas brothers

Администратори

Страницата се администрира от:

/bilynaa

Фенове

geri_sladur4eto

geri_sl...

Деми Ловато
belieber_forewer

beliebe...

Рени
Radigotinata

Radigot...

selena gomez,demi lovato,justin bieber and jonas brothers
bilynaa

bilynaa

Рени
monikata

monikata

Miley Cyrus
sashka_0146

sashka_...

Alexandra Stan
dudi909

dudi909

Selena Gomez
  • Посещения:41721
  • Редакции:13955
  • Коментари:3

Най-слушана музика

Най-активни

krisso

krisso

Последно редактирани: Paul Anka , Eagles , Milenita

Последно слушани: Dead Can Dance , wardruna

allpetrov

allpetrov

Последно редактирани: Doris Dragovic , Oliver Dragojevic , Adriano_Celentano

Последно слушани: Danijela Martinovic

lotos30

lotos30

Последно редактирани: Камелия , Паша Христова , Amduskia

Последно слушани: Паша Христова , Amduskia





tralalal654@abv.bg, merryplay1983@abv.bg, asfadad@abv.bg