kevin costner / Биография


Редактирането е забранено от администратора на страницата

Версия 2

Кевин Костнър (Kevin Costner). Той е роден в Комптън (предградие на Лос Анджелис). Учи в университета на Fullerton, Калифорния, където той учи маркетинг. 
красив Кевин Костнър, е трудно да се обадите. Освен това той има ап думите на един американски журналисти "идеалният за таен агент. Омаловажавана и незапомнящ се от пръв поглед" Въпреки това, ако се вгледате внимателно, не може да не успеят да се отбележи, правилните черти на лицето, красиво елегантен кухина постоянна усмивка и чаровните малки светли очи присвити ... Да, и цялата тен на този човек - висока дъбени самоуверен - напълно отговаря на каноните на сто процента американски 
света на изкуството винаги е привличал Кевин. И въпреки факта, че първоначално, по настояване на семейството, той записани в Университета на Калифорния, скоро оставяли обучението си за страстта на театъра. 
Кевин се присъедини на "общество на актьорите," където той започва да се научат основите на актьорската професия и след това се опита ръката си да режисира едно от главата на театрални училища в Лос Анджелис. Така шест години минаха, през който Костнър не спря да научат нова професия. 
Въпреки това, тази биография на актьора Кевин започна през 1974 г. с участието във филма "Sizzl Бийч", режисиран от Ричард Бренер. Но дебютът останаха незабелязани и дори ролята на актьора е много, много входа. Разочарованието толкова голям, че Костнър не се появи на екрана в продължение на повече от седем години, даване на предимство на сцена и на следващия експеримент бе решен само след упорит убеждаването на приятели през 1981 г., след като в на филм, Хауърд Хърд, "Сенките са винаги черен." И отново провал. Повече togoK ostneru наистина щастлив. Тази роля е открито извън-печелившата ("рицарите на Стейси," 1981 г.; "Таблица за пет," 1982 г.) е актьор, когато това изглеждаше, че той е близо да триумфира ("The Big хлад", 1983) по време на крайния директор събрание на филма Лорънс Kazdan реже, почти всички на материал с участието му . 
един или друг начин, но широката публика името на Кевин Костнър е известно, само през 1985 г., след като на екрана на филма "Silverado" - същото като на Лорънс Kazdana, "брутална", се занимава с актьора преди три години. Но сега можем да кажем, че директорът "се реваншира", а Костнър става желан гост на снимачната площадка. Кредити, щастливи да победи, дори и неговата "появата на таен агент", и актьорът е твърдо фиксиран на ролята на герой и ролята на военните ... разузнавачи. Смел пилот на "Amazing Stories" на Стивън Спилбърг (1986) определя детектив във филма Б. Де Палма "Недосегаемите" (1987), таен агент във филма "No Way Out" * (1987). В по прищявка на случая на филма "Fandango" (1985), където Kostnerakter откри в друго превъплъщение - той играе ролята на безгрижните поилки забавни и празнуващите - почти демонстрира по екраните на SShAi само европейците може напълно оценявам работата на този актьор ". 
У дома, Костнър е станал широко известен след освобождаването филм "Бул Дърам" (1987), режисиран от психологическа драма Род Шелтън, където актьорът въплъщава един сложен и противоречив характер на своя герой - бейзболен играч ... 
Но на истинската слава на Кевин донесе режисьорския си дебют - "Танц с вълци" (1990) филм , които според критиците "имаше буквално всичко за провал, но която се превърна в гордостта на националното кино, и веднага бе награден седем" Оскар "включително за най-добър режисьор. В този тричасов лента чудесно заснет в традиционната американска западната директор жанр похвали красотата на родината си. Историята за живота на лейтенант Дънбар (в тази роля, той участва Костнър) сред индианците на нацията Cherokee се превръща в сага на лоялност и истинските човешки ценности на кръвта на страдание, което предшества раждането на една богата и просперираща страна. Филм, изпълнен с състрадание и любов на поезията донесе своя автор международна слава и Костнър пристъпи уверено към ранга на първокласни звезди. 
Но успехът не се спре насочване Костнър щастлив да действа като актьор в "чужди" филми, макар и с различен резултат, ... И ако ролята на областния прокурор Джим Гарисън филм О. Стоун, "Й. FK "(1991), посветен на разследването на убийството на легендарния американски президент Кенеди несъмнено се обърна, тя се появява в прикритието на благородна Робин Худ във филма с Робин Кинг Кевин Рейнолдс" Худ на крадците ", актьорът претърпя фиаско. Картината е била най-лошият филм от 1991 г. 
VprochemK ostner тихо претърпя поражение. В живота си, и са били разочаровани и да падне. Но той знае, че зад тях трябва да дойдат и добри времена. Необходимо е само за дълго време и упорита работа. И Костнър може да направи това.

Източници
google

Последна редакция от valentintonchev - 30.06.2012, 15:37

Докладвай нередност Предишни редакции...

Коментари

Добави коментар

Няма публикувани коментари

Страница kevin costner

Администратори

Страницата се администрира от:

/valentintonchev

Фенове

apandova

apandova

Celine Dion
valentintonchev

valenti...

Gummy Bear Song
krasimir_stanchev13

krasimi...

kevin costner
  • Посещения:37799
  • Редакции:10517
  • Коментари:2

Най-слушана музика

Най-активни

emizabata

emizabata

Последно редактирани: Metallica , Ike & Tina Turner , Bonnie Tyler

Последно слушани: Celine Dion

stelinkata

stelinkata

Последно редактирани: Miley Cyrus , Selena Gomez , luxeon

Последно слушани: Преслава , Disney Music

lidencetoyo

lidencetoyo

Последно редактирани: Jamiroquai , Billie Holiday , Shirley Horn

Последно слушани: Billie Holiday





tralalal654@abv.bg, merryplay1983@abv.bg, asfadad@abv.bg