Tikio Drift / Биография


Редактирането е забранено от администратора на страницата
Tokyo Drift "пренасочвания тук. За 1966 действие Yakuza филм, вижте Токио Drifter.
Бързи и яростни: Tokyo Drift

Театрална съобщение на потребителя
Режисьор: Джъстин Лин
Продуциран от Нийл Х. Мориц
Написано от Крис Морган
На базата на знаци от
от Гари Скот Томпсън
С участието на Лукас Блек
Bow Wow
Sung Kang
Брайън Tee
Nathalie Kelley
Сони Чиба
Закари Тай Брайън
Музика: Браян Тейлър
Оператор Стивън Е. Windon
Редакция на Кели Мацумото
Далас Puett
Фред Раскин
Студио относителността Media
Оригинален филм
Мюнхен Pape Filmproductions
Разпространява се от Universal Pictures
Дата на издаване (и) 16-ти юни 2006
Продължителност на работа 104 минути
Държава САЩ
Език английски
Японски
Бюджет $ 85 млн.
Общо приходи 158 401 402 щатски долара
Бързи и яростни: Tokyo Drift е от 2006 г. улицата филм състезателни действия, насочени от Джъстин Лин. Това е третият (в хронологичен ред, за окончателен) вноска на "Бързи и яростни серийния филм. Филмът се отличава с изцяло нови гласове и различни настройки (Токио, Япония) от предишните два филма.Филмът е заснет в Токио и части от Лос Анджелис, като последните често покрити с рекламни предмети и светлини, за да създаде илюзията за стила Токио. Докато Пол Уокър не е във филма, Вин Дизел се завръща ролята си на Доминик Toretto в камео външен вид.
Съдържание [скрий]
1 Парцел
Участват 2
3 Рецепция
3.1 Каре офис
3.2 критична реакция
3.3 Cameos
3.4 Технически
4 Саундтрак
5 Източници
6 Външни връзки
[Редактиране] Сюжет

Шон Босуел (Лукас Блек) е въвлечен в катастрофа по време на местните раса улицата. Поради многобройните си четки със закона в миналото, майка му го праща в Токио, Япония, да живее с баща си, който е разположени в САЩ военноморски офицер. След пристигането си в дома на баща си в Токио, той е предупреден от баща си да не се възбуди никакви проблеми, или той ще се завърне в САЩ, за да служат в затвора.
Шон отговаря Twinkie (Bow Wow), негов колега американец, който го запознава с плаваща състезателната сцена. Шон има вербална конфронтация с Такаши (Brian Tee) - известен също като Дания (съкратено от Плаващи крал) и племенник на местен бос якудза - защото той говореше с приятелката DK е, Neela (Натали Кели). Те раса и Шон е победен и унищожава колата заем му от хан (Сунг Kang), DK бизнес партньор. На следващия ден, Хан отговаря Шон след училище и казва Шон, че трябва да работят за него да възстанови щетите, нанесени на неговата кола.
Хан става приятел Шон, и учи от него да се измества. Хан прави това, защото Шон е единствената, която не се бои от Дания (DK, наричайки го е "криптонит").Neela и Шон отидете на дата, която утаява DK да го бият. Ядосан, след като видя синини Шон, Neela листа DK да бъде с Шон.
DK е чичо Kamata, една Yakuza (Sonny Chiba), увещава DK за допускане на Хан да крадат от него. DK изправя Хан, Шон и Neela след което бягат. По време на лов, Хан е убит и баща DK, Шон и Шон да участват във въоръжен сблъсък, който е разрешен от Neela съгласявате да оставя с Дания. Twinkie предвижда спестените пари да си Шон, за да откраднат пари Хан, който Шон се връща в Kamata. Шон предлага надпревара с ДК да се определи кой трябва да напусне Токио. Шон приятели и Хан тогава конструира кола, от различни резервни части и Шон тогава печели състезанието.
Късно, Шон, сега Плаващи крал, е предизвикателство за състезание от неназован шофьор, който казва: "Хан е семейството." Този драйвер се оказва Доминик Toretto (изигран от Вин Дизел от първия филм).
[Редактиране] В ролите

Лукас Блек като Шон Босуел, млад мъж интересуват от улични състезания и главният герой на филма.
Bow Wow като Twinkie, пръв приятел Шон среща в Токио, който продава и различни потребителски стоки и катастрофално въвежда Шон да се отклоним състезания.
Sung Kang като Хан Лу, Такаши бизнес партньор (и стар приятел на Доминик Toretto), който се сприятелява с Шон и го учи как да се измества.
Брайън Tee като Такаши, главни мъжки антагонист / престъпник, враг Шон. Също така признава като най-добър състезател и плаващите дадена титлата "DK" (Плаващи крал).
Натали Кели, както Neela, австралийски, който е приятелка Такаши, но по-късно се влюбва в Шон.
Джейсън Тобин като Ърл, един от приятелите на Хан.
Кейко Kitagawa като Reiko, приятел Earl's.
Сони Чиба като Kamata, чичо Такаши кой е главата Yakuza.
Леонардо Нам, както Morimoto, главни мъжки dueter-антагонист / престъпник, близък приятел Такаши и подходящия човек ръка.
Брайън Гудман като лейтенант Boswell, баща на Шон.
Линда Бойд, както г-жа Boswell, майката на Шон, който, хранени с Шон движат наоколо, го праща в Токио, Япония, за да живее с баща си.
Zachery Тай Брайън като Клей, защитник на училище Шон когото Шон състезания в началото на филма.
Nikki Griffin като Синди, приятелката Клей, който предполага, че Клей и Шон състезанието да я спечели.
Вин Дизел като Доминик Toretto, който прави камео външния вид в края на филма (неспоменат).
[Редактиране] Приемане

[Редактиране] Каре офис
Въпреки смесените отзиви, Tokyo Drift подадена в над $ 24 милиона за първия си уикенд. Самият филм е в ограничено количество в Япония (освободен под името скорост Wild 3). Както от 28 януари 2007 г., на вътрешния кутия да е възлизат на $ 62,514,415 с друг $ 95,886,987 от чуждестранни кутия, в резултат на общите приходи от $ 158 401 402 [1]. Tokyo Drift сумирано по-нисък от предшественика си филми.
[Редактиране] критична реакция
Филмът получи голяма степен смесени отзиви от критиката. Филмът има рейтинг от 34% на Rotten Tomatoes [2] и общ резултат от 46 на 100 от Metacritic [3]. Роджър Еберт на Chicago Sun-Times даде висока оценка на филма, което му три от четири звезди, като каза, че режисьор Джъстин Лин "поема установен франчайз и го прави изненадващо свежо и интригуваща, като добави, че Tokyo Drift е" по-наблюдателен, отколкото очакваме ", и че" историята [е] за нещо повече от бързи коли. "[4] Майкъл Sragow на Baltimore Sun смятат, че "отварянето половин час може да се окаже лоша репутация класика на педала до кино-на-метъл." [5] Кърк Хъникът на The Hollywood Reporter заяви, че "това не е много на филм, но ада на надпреварата. "[6]
Майкъл Медвед даде Токио Дрифт един и половина звезди от всеки четирима, като каза: "Няма по-различими [...] площадка или емоция или чувство за хумор." [7] Джеймс Berardinelli от Видян макара също така даде го един път и половина звезди от четири, казвайки:... "Очаквам състезания филмът да бъде дериватив, който отива на територията Никой не виждат Бързи и яростни филм за парцел Когато става въпрос за око бонбони, филмът има стабилна основа, той предлага много мадами и коли (с която е по любов снимана от първата). Въпреки това, че е неприемливо, че филмът е екшън сцени (раси и преследвания) са скучни и непоследователен. Ако филмът не може да изпълни най-важните си активи , какъв е смисълът? "[8]
Ричард Roeper силно критикувана на филма казва: "Цялата работа е абсурдно. Действащият е толкова ужасно, някои от най-лошите изпълнения съм виждал от много, много отдавна." [9] По същия начин, Питър Травърс от "Rolling Stone казаче Tokyo Drift "страда от замъглено зрение, плъзнете двигател и сюжет, който работи на пари. Следете за една звезда" камео "това е единственият изненада ще получите от този куп." [10] Mick LaSalle на Сан Франциско Кроникъл каза : "[Главният герой] няма план и без посока, само на слепи желание да фалирам автомобили и открадне гаджето за мафията е [...] Що се отнася до състезателни сцени, на кого му пука за финес се движат на плаващи, в сравнение с. ще бързо? И кой иска да гледа момчета състезанието на паркинг? За този въпрос, който иска да гледа момчета състезание за определяне на планината, с много се превръща? "[11]
[Редактиране] Cameos
Вин Дизел се завръща ролята си на Доминик Toretto, твърди, че е приятел на Хан. Във филма Бързи и яростни 2009, началната сцена показва Toretto и Хан работят заедно, за да откраднат гориво танкери в Доминиканската република.
Пол Уокър е бил помолен да участва, но той го отхвърли поради други проекти и Universal реши да получи нов глас и нов сценарий.
Реалния живот "Плаващи крал" и плаващите пионер Keiichi Tsuchiya също прави външен вид по време на сцени, когато Лукас Блек (Шон Босуел) се учи как да се измества. Той изглежда като стар рибар, който прави страна коментира липсата Шон на правилното плаваща техника, която очевидно е вътрешна шега. Drift водача Rhys Millen може да се види разговор с японския двойка по време на прехода от Америка до Япония.
Това е вторият филм от поредицата да не звезда Вин Дизел, и единствената, която не се звезда Пол Уокър. Дизел камео външния вид е неизяснено авторство.
[Редактиране] Технически
Двигателят RB26DETT намерени в Nissan Skyline GTR, който захранва Mustang и Nissan Silvia S15 във филма, е бил обект на много критики от страна на автомобилните ентусиасти. Ясно е, че във филма щеше да е много по-лесно да поправите най-вече повреди по повърхността на S15, отколкото би било да конвертирате RB26 в Mustang, особено когато се сравняват високо промени работата на S15 на непълно Mustang. Критиките се засилва, когато става ясно, че самата кола едва имали екранното време, както и редовни Mustangs каскадьор, използвани за плаващи сцени са задвижвани от двигатели V8 351cid Уиндзор [12]. Hot Rod списание оплака възможността тунери може замяна на японски мотори в американски автомобили. [12] Според ВКС, един Mustang получи суап RB26, а петима други Mustangs са създадени за целите на плаващи от които два са били унищожени в процеса. [13] В допълнение, RB26 Mustang е доказано, че е по-бързо от своя V8 захранва роднина, с времето на 00-60 в 5,38 секунди, а четвърт миля в 13.36 секунди на 109.83 мили в час. [14]
Въпреки че фабриката освободен Lancer Развитието са All-Wheel-Drive, производителите на филми са няколко специално изработени Развитието, които са били превърнати в задните колела-Drive да се използва само по отношение на плаващите каскади на практика сцени, плаващи сцени и няколко сцени плаващите по време на Хан и Такаши гони.
В S15 Силвия, която Блек характер trashes в първото си състезание в Япония е изобразен като са с работен RB26DETT суап, което от своя страна е дарена на Mustang. Въпреки това колата е била, задвижвани от база SR20DET двигател на S15 е. [15] Veilside Fortune тялото изтупани RX-7 задвижва от характера Сунг Канг е бил построен от Veilside за Токио 2005 Auto Salon, но късно е закупен от Universal и изписана (оригиналът е тъмно червена, а не оранжево и черно като във филма) [16].
ВКС изпитват автомобилите на филма, и отбеляза, че автомобилите в Tokyo Drift са малко по-бърза в ускорението съвпада с коли от 2 Бързи и яростни 2 [17].
Известни личности плаващи Keiichi Tsuchiya, Rhys Millen и Самуила Hubinette бяха консултирани и използвани от филм за предоставяне и извършване на плаващи и шофьорски каскади във филма. [18] Танер Foust, RTF Ръдърфорд, Calvin Wan, и Алекс Пфайфър бяха представени , когато става ясно, че нито една от собствените водачи на Universal трик може да се измества. [19] Някои състезания са заснети в рамките на Хоторн паркинг Mall много в Лос Анджелис. [20]
Toshi Hayama бе внесла, за да запази елементи на филма изобразява правилно, след като се свържат с Роджър Фан, един стар приятел от училище, че участва в по-голям късмет Утре Джъстин Лин, организаторите на японската серия, и неговия бивш шеф на A'PEXi Сред тях са поддържане на някои препратки в шах (използването на азотен окис в стрейт, но не и от своя страна, запазването на използване на препоръки от спонсори до минимум, и т.н.) [21]. Hayama също така твърди, че предложения автомобил е "открадната" от някои от действията звезди, които взеха колата за една импровизация "Drift сесия", от която колата никога не се завръщат [19].
[Редактиране] Саундтрак

Основна статия: Бързи и яростни: Tokyo Drift (саундтрак)
[Редактиране] Източници

^ "Бързи и яростни: Tokyo Drift (2006)". Box Office Mojo. Amazon.com.
^ "Бързи и яростни: Tokyo Drift коментари". Rotten Tomatoes. Flixster.
^ "Бързи и яростни: Tokyo Drift коментари". Metacritic. CBS.
^ "Преглед, Роджър Еберт, Chicago Sun-Times, 16-ти юни 2006
^ Мнение от Майкъл Sragow, Baltimore Sun
^ Преглед от Кърк Хъникът, The Hollywood Reporter
^ Мнение, Майкъл Медвед, MichaelMedved.com, 21 юни 2006
^ Мнение, Джеймс Berardinelli, Reel Видян
^ Мнение, Ричард Роупър, rottentomatoes.com, 18 юли 2006 [мъртвите връзка]
^ Мнение, Питър Травърс, Rolling Stone
^ Мнение, Mick LaSalle, San Francisco Chronicle
^ Аб Hot Rod списание "Билд бързо. Измислям яростни". С Джон Хъфман Pearley юли 2006 година Pg. 56-64
^ Sport Compact Car "Tokyo Drift от числата" С Джон Хъфман Pearley юли 2006 Pg. 92
^ Спорт компактен автомобил "Форд Мустанг GT-R, пони със сърце един Skyline" от Джон Хъфман Pearley 07 2006 Pg. 84-86
^ "IGN Автомобили: Бързи и яростни: Tokyo Drift Автомобил на деня:. Хан S15"IGN Автомобили осъществява достъп до 19-ти Юни 2006 год.
^ "IGN Автомобили: Бързи и яростни: Tokyo Drift Автомобил на деня:. VeilSide RX-7" IGN Автомобили осъществява достъп до 19-ти Юни 2006 год.
^ Sport Compact Car "Бързи, яростни, и носещ" С Джон Хъфман Pearley 07 2006 Pg. 56-92
^ "Бързи и яростни: Tokyo Drift Видео 1535879". IGN. News Corporation.
^ А Б Уонг, Джонатан. "Разпит Зала: Какво става, Toshi?" Super Street, септември 2006 г., PG. 116
^ Http://www.edmunds.com/insideline/do/Features/articleId=115709 член на Едмънд
Стая ^ Разпит: Какво става, Toshi? от Джонатан Уонг Super 2006 ул. септември, PGS. 144-118

Източници
Wikipedia

Последна редакция от eilers - 07.04.2011, 00:45

Докладвай нередност Предишни редакции...

Коментари

Добави коментар

Няма публикувани коментари

Страница Tikio Drift

Администратори

Страницата се администрира от:

/eilers

Фенове

martin_omg

martin_omg

Tikio Drift
ufo_98

ufo_98

VEVO
  • Посещения:8747
  • Редакции:2788
  • Коментари:2

Най-слушана музика

Най-активни

r66

r66

Последно редактирани: Gloria , Тони Дачева , NASKO *STAR*

Последно слушани: Gloria

thewiz

thewiz

Последно редактирани: Michael Jackson

Последно слушани: Michael Jackson

BGBellaDonna

BGBellaDonna

Последно редактирани: Axel Rudi Pell , ENIGMA (ЕНИГМА) , W.A.S.P

Последно слушани: morandi





tralalal654@abv.bg, merryplay1983@abv.bg, asfadad@abv.bg