Sterling Knightt / Биография


Версия 1


Роден на 5-ти март, 1989 год. в Хюстън, Тексас, Стърлинг Найт радва да свири на китара, голф и сноуборд.
Стърлинг Найт играе heartthrob Чад Дилън Купър в Disney Channel Оригиналният сериал, "Сони С шанс."

Кон ще се види в предстоящите New Line / Уорнър Брос филма "Отново на 17" обратната Зак Ефрон, Матю Пери и Лесли Ман за директор Burr волове и продуцент Адам Шанкман. Кон в телевизията, включват гост-роли в "The близки", "Анатомията на Грей" и "Хана Монтана."

На сцената Кон участва в постановки на Хюстън "На Златни езеро", "Изгубени в Йонкърс", "Bye Bye птиченце" и "Mad Приключенията на г-н крастава жаба."


Сони с шанс ----
Комедията Серия "Сони С шанс" разказва историята на Алисън "Сони" Munroe, талантлив Midwestern момиче, което, след публикуване нея домашно онлайн комедия видео, е открит от един телевизионен продуцент и получава шанс да се появите в ", така че произволното! , "най-популярните скица комедиен сериал за деца и tweens. След прехвърлянето си в Калифорния с майка си, тя отговаря на "така че произволното!" гласове от знаци, тя се надява да направи своите приятели.
Но шампанско разпореждане на Сони не спечели местното кралицата на гласове Tawni Харт. Tawni ще направи всичко, за да бъде най-голямата звезда на "така че произволното!" и се страхували от пристигането на най-новия член на гласове на шоуто, страхувайки се от нея светлината на прожекторите може да огрее Сони вместо това.

Закръгляване от употреба ", така че произволното!" гласът е чудат и оригинален Зора, на уверен и се охлажда Нико и неговите помощници, на общителен, безстрашен Грейди.

В допълнение към нея останалите членки на гласове, Сони отговаря heartthrob Чад Дилън Купър, звезда на популярната драма Tween "Маккензи водопад", която филмът върху съседните етап. Сони бързо научава, че егото на Чад е повече, отколкото тя може да работи и че има дългогодишен съперничество между двете отливки.

Заедно с "зад кулисите шеги," Сони С шанс "показва комедията скици", така че произволното! ", Която включва Грейди като" Делфин момче "Tawni като" пчела-майка "и" ревюто момиче "и Сони и Tawni като "Проверете го момичета."


Последна редакция от faddi - 08.07.2010, 19:15

Докладвай нередност Предишни редакции...

Коментари

Добави коментар

Няма публикувани коментари

Страница Sterling Knightt

Администратори

Страницата се администрира от:

/faddi /krisstofer /iv3a4

Фенове

loryy

loryy

*Jesse McCartney*-*Miranda Cosgrove*
bilynaa

bilynaa

Рени
iv3a4

iv3a4

Pussycat Dolls
sladurankata_6

sladura...

Cody Simpson
faddi

faddi

Mp
rosito333

rosito333

Taylor Swift
krisstofer

krisstofer

Iron weasel is the best
  • Посещения:40686
  • Редакции:14853
  • Коментари:3

Най-слушана музика

Най-активни

zev

zev

Последно редактирани: Rod Stewart , Ray Charles , Hans Zimmer

Последно слушани: Dead Can Dance

Axe

Axe

Последно редактирани: Metallica

Последно слушани: Metallica , Нел - Мило мое.flv

qq

qq

Последно редактирани: Gladys Knight & The Pips , Prodigy , Commodores

Последно слушани: Dead Can Dance





tralalal654@abv.bg, merryplay1983@abv.bg, asfadad@abv.bg