RBD / Биография


Версия 7

Пълно име: Хосе Кристан Чавес Гарса
Дата на раждане: 7 август 1983 година
Място на раждане: Рейноса, Тамаулипас, Мексико
Височина: 1,80 
Професия: актьор

Хосе Кристан Чаес Гарса е роден на 7 август 1983 година в Рейнос, Тамаулипас, Мексико. Той е известен мексикански актьор.познатчлен на поп група RBD и от ролята си на Джовани Мендес Лопес в полярния тийн сериал "Непокорни", където играе малко окачен тинейджър, син на богаташи.

След края на снимки на "Непокорни" се сдава бандата RBD. Въпреки че Кристан печели голям лава около "Непокорни", той е участвал и в друга известна новела – "Клас 406", в ролята на Феро, заедно с други си партньори от "Непокорни" – Дусе Мария, Ана и Алонсо Ерра.

Кристан Чавес е известен още със своята коса, която много често боя в личен цвят: била е рус, червен, оранжев и жълт, лилав, ярко розов, светло рус с ярко розов върхове и каква ли още не!

Заедно с приятелите си от RBD, Кристин и другите създават фондация, "Salame", за да помагат на тинейджъри в Мексико и Бразилия.

Крис споделя, че гледа на своите колеги от група като на братя и сестри и се мята, че той е най-обичан от всички тима: не сам от приятели си от бандата, но и от фен. Той е смешникът от тях шестима и другите пет казват, че той винаги пръв им вдига духа, когато нещо се е случило както трябва.

Име: Дулсе Мария Еспиоса Савньон
Дата на раждане: 6 декември 1985 годин
Месторождение: Мексико Сити, Мексико
Височина: 1,58 
Професия: Актриса
Хоби: Едно от тях е готвене

Дуле Мария актьор и кариера кaто за пръв път се явява по телевизията на 18-годишна възраст

През 1996 Дулсе става член на музикална група Kiss, които записват кои хитовеТри години по-късно, през 1999, тя напуска група

През 2000 Мария става член на мексиканската поп група Jens, замества бивш членка - Анжи; през 2002 напуска група а участва в сериала "Clase 06" – първа възможност да изигае глава. През 2004 година става чат от RBD, музика група от мексканския сериал "Rebel", в който Мария играва роля на Роберт Пардо.

 

През кратка си сега кариер Дулсе Мария е бил сравняван с много талантлив актриси от Мексико, кои от които са Тали и Луеро. Предлага се, че  ярко бъдеще в калната индустрия. През 2004 Мария подписа договор с "Coca-Cola", "Garnie", "Kote" и "Ckass Shoe War",  които допринася увеличаваща се слава заради големия успех на "Непокорни" по света на RBD. През 2006 мексиканско списание "Qien"  нарича най-секси момиче на Мексико.

През 2006 Мария яви, че написала книга с най-лични и поеми, която и трябва да излезе през 2007. Що се отнася до любовния живот, Дулсе  има доста променлива връзка с приятеля си и член на групата Алфонсо Ереа (Мигел от "Непокорни") от 2002 до 2005. Също така се среща с Гилрмо Оча, член и врат на Club America (футболни отбор на Мексико Сити), лизо гaдина.

Появиха се лухое, че тя е срещала с приятеля си от групата Критофър Укеран (Дего от "Непокорни"). Мария и Критофър обаче твърд са отрекли тез твърдения, явявайки че те са повеч като брат и сестра. Слухове се появи след раздяла и с Оча и бяха разпространен от фен на сериала "Непокорни", тъй кат героинята на Дуле този на Укеран са двойка в теленовелата нови и герои в "RBD: La Failia" са привлечен един от друг.

Мария твърд, че Анаи и Маите (съответно Миа и Лупта от "Непокорни") а най-добрите й приятели и са като сестри. С първа Дуле боти в няколко овели пред снимките на "Непокорни". Тя сита Алонсо, Кристан и Критофър (Мел, Дован и Дего от същи сериал) а свои брат, а Перо Дамин за баща на кариерата. Приятели от група я ричат "Дул". Поно й дава прякор "Arlita", кото в превод означава "мал".

Дулсе и приятели от банда дават фондация "Salame" ("Спи ме"), а да помагат на тинейджъри в Мексико и Бразилия.

Освен множество награди, елени от групата RBD, Дуле също така пеели много награди за работа си. Мария пчела "Най млада" актриса на наградите а Tv y Novelas заради таланта си а екран. Същата гина е мини за "Момиче, което крадва сънищата", но е спечелва тази категория.

Пълно име: Майе Перон Бориги
Дата на раждане: 9 март 1983 година
Месторождение: Мексико Сити
Височина: 1,60 
Хоби: Много, едно от които е каране на къни
Братя: Адофо и Франиско, Майе е най-голяма
Професия: Актриса

На 9 март 1983 година в Мексико Сити е ражда тази звезда, със звучно име Майе Перон Бориги. Тя е чели международна вест като член на популярна група RBD.

Когато Мате е била едва на 112 месеца, семейството се мести в Гадалахра. Баща , Хавер Перон, е премесен в този град по работа, където живее със семействот си 2 години. Още от малка Перон взема участие в различни конкурс по танци и играе във всички училищни песи. Ми, както я наричат най-близки приятел, а двама братя: Адоло, който е с 3 години малък, и Франсико (Пако), с 3 години по-малък. През 2000 Майе се писва в школа по актьорско майсторство на Телеиса, завършвайки 2 години от тригодишна програма.

Майе Перон дебют като актриса в новелата "Rebelde" ("Непокорни"), дето играе ролята на Гадалуп "Лпита" Фернанес, която идва от скромно семейство а възможност да учи в престижното училище "Елитен ", едно от училища в Мексико Сити, дарение на личните оценки.

Перони е член на популярната мексиканска група RBD, която се формира по време на снимките на сериала "Непокорните" и бързо става феномен в Латинска Америка, САЩ и части от Европа. Другите членове на RBD (Дулсе Мария, Анаи, Алфонсо Ерера, Кристиян Чавес и Кристофър Укерман) също са част от екипа на "Непокорните". Маи е сгодена за продуцента на бандата, Гидо Ларис. Датата на сватбата им не е оповестена заради турнетата на групата, шоута отнасящи се за RBD и предстоящ филм. Перони е като майка в RBD, защото постоянно показва голямата си привързаност към приятелите си и членове на групата. Тя казва, че гледа на тях като на братя и сестри. Наскоро Майте Перони композира текста на нова песен, наречена "Tal Vez Manana". Помогна й приятелят й и китариста на бандата, Чарли. Майте е вокалиста на песента "Wanna Play" от диска на RBD "Rebels". "Wanna Play" е вторият сингъл от този диск.

интервю

 

С какво се занимаваше преди "Непокорни"?
- Учих актьорско майсторство за 2 години в школата на Телевиса, Center for Artists Education. След 2 години в училището се присъединих към проекта чрез Педро Дамиан.

Защо мислиш, че те избраха да участваш в сериала?
- След кастинга ми се обадиха и за щастие бях избрана за ролята на Лупита

Как се промени живота ти след като стана част от екипа на "Непокорните" и групата RBD?
- Определено се промени много! Беше невероятно преживяване и имах възможността да се развия професионално. За щастие имах късмета да започна да работя и да развивам потенциала си в нещо, което харесвам да правя и винаги съм искала – актьорството. Това, че новелата стана толкова популярна толкова бързо беше страхотно.

Можеш ли да опишеш най-добрата и най-лошата част от това да си член на RBD и "Непокорните"?
- Беше невероятно преживяване, защото научих наистина много неща. Това ме научи как да се държа на сцената и възможността да бъда пред хиляди хора, пеейки и правейки това, което харесвам. Хубаво е да виждаш, че, освен да си с приятели, се забавляваш през тези запомнящи се моменти. Най-лошата част са трудните моменти, когато изведнъж се озоваваш далеч от приятелите и семейството си и не можеш да си близо до тях, защото работиш. Понякога има рождени дни, или деня на майката, или проблеми вкъщи, а ти не можеш да си там. Но накрая на деня семейството те разбира, защото осъзнават че правиш нещо, което харесваш.

Искала ли си някога да участваш в писането на текстове или аранжименти за RBD?
Е, много би ми се искало. Може в следващ проект ще имам възможността да го правим, незнам, да адем идеи, да пишем наш песни и такива неща. Това било много хубаво.

Как участието в "Непокорни" те готви за пататъна работа по филм или музика?
- Мисля, че това бе нещо, което ми даде висок видимост. Беше много важно а мен, защото беше първи ми прект, в който участва. Беше голям ад. Представете , учи, завършваш училище и се включва в проект, който върви истина добре и хора много го харесва. Нещо като "Какъв хубав подарък ми направи живот, и?".

какви бъдещ професионални план след "Непокорни" и RBD?
- За щастие все още имам много работа. Има още много проект за RBD. След края на сериал и се иска да снима филм и театър. Искам да готвя, да дължа , а вземам уроци по пеене и танци. Колкото по-подготвен съм, толкова добро бъдеще ме чака. Все пак виждаме резултат са много.

 

Име: Ани Дован Путе Потио
Дата на раждане: 14 май 1983 година
Местораждане: Мексико Сити, Мексико
Зодия: Телец
Височина: 1,63 м.
Сестри: Маричело и Диана
Семейно положение: Неомъжена
Любима храна: уши
Любим герой: Спермa
Любими дрехи: Дънки
Любим цвят: Син
Домашни любимци: куче - Пачо и Пупи
Живее: в Мексико с майка си, сестра си Марчело и племенницата си Ана Паула

Ани е родена на 14 май 1983 година в Мексико Сити. Започва кариерата си през 1988 в Chiquilladas, забавно шоу, където участва и по-голямата сестра Маричело. Като дете участва в различни детски продукции

мексиканският хитов сериал "Clase 46" (Клас 46), в който Ани изпълнява ролята на Джесика Рикелме и си партнира с Дулсе Мария, Иран Кастийо и други. В края на 2003, Анахи се явява на кастинг за ролята на Руби в едноименния сериал, за която накрая е избрана Барбара Мори.

На следващата година идва покана за една от главните роли в мексиканската тийн новела "Rebelde" (Непокорните), където Ани играе ролята на Миа Колучи. Подписва договор с EMI и се присъединява към RBD. Славата й рязко се увеличава след като подписва договори с Herbal Essences, Avon Cosmetics и обувни изделия Andrea.

Ани е печелила много награди

Ани смята Мате и Дуле (съответно Лупита и Роберт от "Непокорни") за свои добри приятел и даже сестри, и счита Кристян, Критофър и Алонсо (Джовани, Дего и Мигел от същия сериал) за свои брат. Въреки че една от големите в групата, твърд е повече от Дуле е като бачка на другите.

Ани притежава собствен магазин в Мексико Сити, който се казва Ani Word.

В края на ноември 2007 година Ани представи своята нова лекция в своя магазин. "Направихме хубав рев, щото представяме нови неща, които има", каза Ани. В роля на мел беше нейна племенница Ана Пола. Ани признава, че е очаквала такъв успех. Казва, че всъщност живелите са магазина, а тя. Те аз кво липсва и за всичко. Сред поканени бях родители на мексиканка, сестра  с нов и приятел и Хун Калос Касасоа, съпруг на доведената сестра на Ани, която пък беше вода. Ани благодари на песа за подкрепата. "Колко е хубаво, че ме питат, а не с кой или с кой се карам..." В края на ревю роднините на Ани спираха тълпите фенове, които се опитваха да берат авто.

Кои от качествата на Миа ти харесват много?
- Нейната невинност, защо тя се държи доста инфантилно .чистотата на чувствата й. Миа е едно много лоялно момче, голям приятел и когато се влюби, отдава цялото си сърце. Вярно е, че понякога се държи като истинска Баби, като перфектно момче, но го прави за да скрие тъгата си, самотата си, нуждата си от нежност. Мисля, че тя е персонаж, който хората обичат, защото виждат, че се нуждае от закрила.

И ти ли имаш нужда от любов?
- Всички имаме. Животът ми в някои аспекти прилича на този на Миа, но по характер сме напълно различни. С нея еднакво страстно и сериозно се отнасяме към музиката и приятелството.

Ти си започнала кариерата си едва на 3 години, считаш ли се за вундеркинд?
- Не, аз съм просто човек, който, слава Богу, е имал късмета да се занимава с това, което му харесва, и щом вече много години го правя, значи не го правя зле. Но знам, че не трябва да разчитам на славата, не мога да си кажа "Аз съм супер звезда, аз мога всичко". Трябва да работиш много, да израстнеш, за да си по-добър с всеки ден.

Ти и другите актьори от "Непокорните" имате много фенове. Как се отнасяш към това, че те през цялото време те копират?
- Харесва ми, защото това е доказателство, че те са харесали работата ни, в която сме вложили много любов. В това, че те се обличат като нас, говорят като нас и т.н. няма нищо лошо. Ние не даваме лош пример.

Боледувала си от анорексия. Иска ли ти се опитът ти да стане пример за другите?
- Разбира се, това е най-малкото, което мога да направя. Вече съм помогнала на много момичета. Получавам много писма, пишат ми, че благодарение на мен са успели да се преборят с болестта, това е най-добрият подарък, който ми е поднасял живота. И не само защото съм се справила с този проблем, а защото моят пример помага на останалите. Това е страхотно, когато с примера си вдъхновяваш останалите.

Какви са отношенията ви с Пончо?
- Пончо и аз сме като брат и сестра. Той е братът, който винаги съм искала. Обичам го от цялото си сърце, но често спорим, крещим си и се мразим... Като истински брат и сестра.

 

 

Пълно име: Кристофър Александър Луис
Касияс Фон Укерман
Дата на раждане: 21 октомври 1986
година
Месторождение: Мексико Сити, Мексико
Професия: Актьор, певец
Височина: 1,79 м
Братя и сестри: няма
Домашен любимец: Куче, ротвайлер на
име Латоса
Любим цвят: Черно
Любима храна: Ролца от зеле, приготвени от майка му по шведска рецепта
Любим филм: Матрицата I и II
Любима анимация: Семейство Симпсън
Любими музиканти: Майкъл Джексън, някои рок групи и китариста Джо Ситриани

Кристофър Укерман е роден на 21 октомври 1986 година в Мексико Сити. Той е известен мексикански певец-композитор и актьор, познат най-вече като член на поп бандата RBD.

Кристофър Александър Луис Касияс Фон Укерман е син на мексиканец, а майка му е шведка. Започва актьорската си кариера когато е само на 2 години, участвайки в реклами.

Най-важната си роля Крис изиграва през 2004 година в теленовелата "Rebelde" ("Непокорните"), където изпълнява ролята на Диего Бустаманте, ученик в известното училище "Елитен път", който мечтае да стане музикант. Успехът на тази продукция е толкова голям, че се снима продължение и вокалната група RBD става реалност и извън сериала. Крис е записал много албуми с RBD, продавайки милиони копия и пътувайки по турнета с групата през Мексико, различни южноамерикански страни (включително поругалоговоряща Бразилия), Щатите и Испания. Въпреки че групата започва пеейки изцяло на испански език, успехът им ги подтиква да запишат албуми на португалски и английски.

През 2005 година Крис основава собствена компания (с 4 от най-добрите си приятели) за рекламиране на румънско направените цилиндрички медальони, наречена "Ferbuss Fashion", която той и приятелите му носят в "Непокорните".

Освен дизайн и пеене, Кростофър разширява артистичните си изяви и започва да композира музика. Той работи с Педро Дамиан и се договарят една от неговите композиции да е тема в нов проект на Дамиан.

Познат като "бебето" на RBD, той смята останалите членове на групата за свое семейство. От километри се забелязва възхищението му към Пончо. Връзката помежду им е като по-голям брат/по-малък брат

В нормалния си живот Крис се отдава напълно на сърцето си! Той може да те накара да се влюбиш в него само като го слушаш да говори за любовта и за момичетата. Когато му хареса някое момиче, той сам казва че не го интересува нищо друго на света!

Пълно име: Алфонсо Ерера Родригес
Дата на раждане: 28 август 1983 година
Място на раждане: Мексико Сити
Зодиакален знак: Дева
Професия: актьор, певец
Жанр на песните му: Латино, поп
Височина: 177 см

Алфонсо Ерера Родригес, или просто Алфонсо Ерера е роден на 28 август 1983 година. Той е мексикански актьор и певец, известен преди всичко с участията си в мексикански теленовели. Освен актьор, е и музикант. Той е един от членовете на групата RBD.

Като дете, Алфонсо или Пончо, както го наричат приятелите му, мечтаел да стане пилот. За да изпълни мечтата си трябвало да се премести в Сан Антонио, Тексас за да учи в авиационо училище. Но това така и не се случило, защото призванието му било друго. Още в ранна възраст артистичността му не останала незабелязана, и затова се записал да учи актьорско майстворство в Центъра за таланти към компания "Телевиса" (СЕА).

През 2003 година Ерера печели награда за любим злодей на публиката (за филма "Amar te duele"). След това участие Алфонсо се снима главно в телевизията, работейки по теленовелите Clase 406 ("Клас 406") и Rebelde ("Непокорните"), където изпълнява ролята на Мигел Аранго.

След това актьорът е поканен от Педро Дамян да стане член на музикалната група RBD, която е в основата на теленовелата "Непокорните". Той и другите членове на групата - Дулсе Мария, Майте Перони, Кристиян Чавес са имали не дотам добри отношения в периода от 2002 г. до 2005 г., но сега отново са добри приятели. За четири години RBD успява да се превърне в една от най-успешнитте латино банди с над 11 милиона продадени диска, платинени и диамантени албуми в няколко страни и множество турнета из целият свят. През август 2008 г. членовете на групата обявиха, че се разделят, и всеки ще продължи с индивидуалните си проекти, като ще останат заедно до края на 2008 г. или 2009 г.

Кариерата на Пончо продължава да се развива стремително нагоре и след "Непокорните" и RBD. Още през 2007 г. той участва в пиесата "Pillowman", а след това получава следващата си роля в киното – в романтичната комедия "Volverte a Ver", заснета в Аржентина и Мексико, чиято премиера беше през декември 2008 г. Тук актьорът си партнира в главните роли с Химена Ерера. Освен това получава главната роля в сериала на Телевиса "Terminales", който разказва за живота на хора с летални болести. В този проект се запознава с настоящата си приятелка Даяманти Кинтанар.



За момента не, а още по-малко с граждански или църковен брак. Виждам се с половинка до себе си, но не женен. Сигурен съм обаче, че бих искал да имам деца, защото много обичам децата. Виждам някое дете и се изпълвам с нежност.

-


Спокоен. Без годеница или защото нямам време. Кога бих могъл да имам време? Постоянно съм по, а след това снимам "Teminales" и няма . Знам, че си има време за всичко и перфектно знам, че за мен сега не е моментът да имам връзка. Напълно съм убеден, че сега не е добре да имам някой до себе си.

- Кво трябва да има една жена, за да те окори?

Трябва да се образява с графика. Това е основно.

- Какъв си с приятелите си?

Нормален съм, просто правя каквото ми се иска: ако обичам този човек, се отдавам и давам това, което ми изникне спонтанно в момента.

- Как покоряваш жените?
Сложно е, щото нямам време. За да покориш някой, трябва да си  него.

-         

Последна редакция от viktorin4 - 15.11.2010, 18:54

Докладвай нередност Предишни редакции...

Коментари

Добави коментар

Няма публикувани коментари

Страница RBD

Администратори

Страницата се администрира от:

/sexy_babyty /pooh4ence /titi_1999 /Vivi3 /dqvol4eto_97_ /Cyrus /dulce_rali /rusalka2000 /nel_4eto /suzi_98_JB /viktorin4 /selitu /sugar_babu_ /lupita_fernandes /_RBD_ /tonityy_bonityy /love_98 /vili_rbd1 /Just_Girl /anito_malkata /isito89 /rbdruby /koziozi /kiki_1994 /rbd_anahi /Dulse_Maria /bobi1604 /dulce_perroni /kristen_anahi_rbd /rebelde_rbd_93 /vondy /Radostincheto /krasimia

Фенове

Tammi

Tammi

~~selena marie gomez~~~.
dulce97

dulce97

Nad zakona
_Dulce_Maria_

_Dulce_...

Таисия Повалий
sel123

sel123

siska98

siska98

lavrazi

lavrazi

Нелина
rebelde99

rebelde99

RBD
melody

melody

Skindred
love_98

love_98

Justin Bieber
maite_perroni

maite_p...

Anahi Giovana Puente Portio
  • Посещения:399448
  • Редакции:188209
  • Коментари:46

Най-слушана музика

Най-активни

videania1

videania1

Последно редактирани: импресии , С тази песен те прегръщам , ГРЪЦКА МУЗИКА

Последно слушани: ЕРАТО

salexbg

salexbg

Последно редактирани: Релакс , Dio , Modern Talking

Последно слушани: FOX LIMA , Fredi Merkury

kadrishen

kadrishen

Последно редактирани: Оркестър Козари

Последно слушани: Оркестър Козари





tralalal654@abv.bg, merryplay1983@abv.bg, asfadad@abv.bg