RBD / Биография


Версия 4

Пълно име: Хосе Кристиан Чавес Гарса
Дата на раждане: 7 август 1983 година
Място на раждане: Рейноса, Тамаулипас, Мексико
Височина: 1,80 м
Професия: актьор, певец

Хосе Кристиан Чавес Гарса е роден на 7 август 1983 година в Рейноса, Тамаулипас, Мексико. Той е известен мексикански певец и актьор. Най-познат е като член на поп групата RBD и от ролята си на Джовани Мендес Лопес в популярния тийн сериал "Непокорните", където играе малко откачен тинейджър, син на новобогаташи.

След края на снимките на "Непокорните" се създава бандата RBD. Въпреки че Кристиан печели голяма слава около "Непокорните", той е участвал и в друга известна теленовела – "Клас 406", в ролята на Ферчо, заедно с другите си партньори от "Непокорните" – Дулсе Мария, Анаи и Алфонсо Ерера.

Кристиан Чавес е известен още със своята коса, която много често боядисва в различен цвят: била е руса, червена, оранжево и жълто, лилава, ярко розова, светло руса с ярко розови върхове и каква ли още не!

Заедно с приятелите си от RBD, Кристиан и другите създават фондация, "Salvame", за да помагат на тинейджъри в Мексико и Бразилия.

Крис споделя, че гледа на своите колеги от групата като на братя и сестри и се смята, че той е най-обичаният от всичките шестима: не само от приятелите си от бандата, но и от феновете. Той е смешникът от тях шестимата и другите петима казват, че той винаги пръв им повдига духа, когато нещо не се е случило както трябва.

Име: Дулсе Мария Еспиноса Савиньон
Дата на раждане: 6 декември 1985 година
Месторождение: Мексико Сити, Мексико
Височина: 1,58 м
Професия: Актриса, певица
Хоби: Едно от тях е готвенето
Официален сайт: www.dulcemaria.glt.pl

Дулсе Мария започва актьорската си кариера когато за пръв път се появява по телевизията на 8-годишна възраст

През 1996 Дулсе става член на музикалната група Kids, които записват някои хитовеТри години по-късно, през 1999, тя напуска групата

През 2000 Мария става член на мексиканската поп група Jeans, замествайки бивша членка - Анджи; през 2002 напуска групата за да участва в сериала "Clase 406" – първата й възможност да изиргае главна роля. През 2004 година става част от RBD, музикална група от мексиканския сериал "Rebelde", в който Мария изиграва ролята на Роберта Пардо.

 

През кратката си за сега кариера Дулсе Мария е била сравнявана с много талантливи актриси от Мексико, някои от които са Талия и Лусеро. Предполага се, че има ярко бъдеще и в музикалната индустрия. През 2004 Мария подписва договори с "Coca-Cola", "Garniere", "Kotex" и "Cklass Shoe Ware", за които допринася увеличаващата й се слава заради големия успех на "Непокорните" по света и на RBD. През 2006 мексиканското списание "Quien" я нарича най-секси момичето на Мексико.

През 2006 Мария обяви, че е написала книга с най-личните си поеми, която би трябвало да излезе през 2007. Що се отнася до любовния й живот, Дулсе е имала доста променлива връзка с приятеля си и член на групата Алфонсо Ерера (Мигел от "Непокорните") от 2002 до 2005. Също така се среща с Гилермо Очоа, член и вратар на Club America (футболният отбор на Мексико Сити), близо година.

Появиха се слухове, че тя се е срещала и с приятеля си от групата Кристофър Укерман (Диего от "Непокорните"). Мария и Кристофър обаче твърдо са отрекли тези твърдения, заявявайки че те са повече като брат и сестра. Слуховете се появиха след раздялата и с Очоа и бяха разпространени от фенове на сериала "Непокорните", тъй като героинята на Дулсе и този на Укерман са двойка в теленовелата и новите им герои в "RBD: La Familia" са привлечени един от друг.

Мария твърди, че Анаи и Маите (съответно Миа и Лупита от "Непокорните") са най-добрите й приятелки и са й като сестри. С първата Дулсе работи в няколко новели преди снимките на "Непокорните". Тя счита Алфонсо, Кристиан и Кристофър (Мигел, Джовани и Диего от същия сериал) за свои братя, а Педро Дамиан за баща на кариерата й. Приятелите й от групата я наричат "Дул". Пончо й дава прякора "Ardillita", което в превод означава "малка катеричка".

Дулсе и приятелите й от бандата създават фондация "Salvame" ("Спаси ме"), за да помагат на тинейджърите в Мексико и Бразилия.

Освен множеството награди, спечелени от групата RBD, Дулсе също така печели много награди за работата си. Мария спечелва "Най-добра млада" актриса на наградите на Tv y Novelas заради таланта си на екрана. Същата година е номинирана за "Момичето, което открадва сънищата ми", но не спечелва тази категория.

Пълно име: Майте Перони Беориеги
Дата на раждане: 9 март 1983 година
Месторождение: Мексико Сити
Височина: 1,60 м
Хоби: Много, едно от които е каране на кънки
Братя: Адолфо и Франсиско, Майте е най-голямата
Професия: Актриса и певица

На 9 март 1983 година в Мексико Сити се ражда тази звезда, със звучното име Майте Перони Беориеги. Тя слечели международна известност като член на популярната група RBD.

Когато Майте е била едва на 11 месеца, семейството й се мести в Гуадалахара. Баща й, Хавиер Перони, е преместен в този град по работа, където живее със семейството си 12 години. Още от малка Перони взема участие в различни конкурси по танци и играе във всички училищни пиеси. Маи, както я наричат най-близките й приятели, има двама братя: Адолфо, който е с 3 години по-малък, и Франсиско (Пако), с 9 години по-малък. През 2000 Майте се записва в школата по актьорско майсторство на Телевиса, завършвайки 2 години от тригодишната програма.

Майте Перони дебютира като актриса в теленовелата "Rebelde" ("Непокорните"), където играе ролята на Гуадалупе "Лупита" Фернандес, която идва от скромно семейство и има възможността да учи в престижното училище "Елитен Път", едно от най-добрите училища в Мексико Сити, благодарение на отличните си оценки.

Перони е член на популярната мексиканска група RBD, която се формира по време на снимките на сериала "Непокорните" и бързо става феномен в Латинска Америка, САЩ и части от Европа. Другите членове на RBD (Дулсе Мария, Анаи, Алфонсо Ерера, Кристиян Чавес и Кристофър Укерман) също са част от екипа на "Непокорните". Маи е сгодена за продуцента на бандата, Гидо Ларис. Датата на сватбата им не е оповестена заради турнетата на групата, шоута отнасящи се за RBD и предстоящ филм. Перони е като майка в RBD, защото постоянно показва голямата си привързаност към приятелите си и членове на групата. Тя казва, че гледа на тях като на братя и сестри. Наскоро Майте Перони композира текста на нова песен, наречена "Tal Vez Manana". Помогна й приятелят й и китариста на бандата, Чарли. Майте е вокалиста на песента "Wanna Play" от диска на RBD "Rebels". "Wanna Play" е вторият сингъл от този диск.

интервю

 

С какво се занимаваше преди "Непокорните"?
- Учих актьорско майсторство за 2 години в школата на Телевиса, Center for Artists Education. След 2 години в училището се присъединих към проекта чрез Педро Дамиан.

Защо мислиш, че те избраха да участваш в сериала?
- След кастинга ми се обадиха и за щастие бях избрана за ролята на Лупита

Как се промени живота ти след като стана част от екипа на "Непокорните" и групата RBD?
- Определено се промени много! Беше невероятно преживяване и имах възможността да се развия професионално. За щастие имах късмета да започна да работя и да развивам потенциала си в нещо, което харесвам да правя и винаги съм искала – актьорството. Това, че новелата стана толкова популярна толкова бързо беше страхотно.

Можеш ли да опишеш най-добрата и най-лошата част от това да си член на RBD и "Непокорните"?
- Беше невероятно преживяване, защото научих наистина много неща. Това ме научи как да се държа на сцената и възможността да бъда пред хиляди хора, пеейки и правейки това, което харесвам. Хубаво е да виждаш, че, освен да си с приятели, се забавляваш през тези запомнящи се моменти. Най-лошата част са трудните моменти, когато изведнъж се озоваваш далеч от приятелите и семейството си и не можеш да си близо до тях, защото работиш. Понякога има рождени дни, или деня на майката, или проблеми вкъщи, а ти не можеш да си там. Но накрая на деня семейството те разбира, защото осъзнават че правиш нещо, което харесваш.

Искала ли си някога да участваш в писането на текстове или аранжименти за RBD?
Е, много би ми се искало. Може би в следващия проект ще имаме възможността да го направим, незнам, да дадем идеи, да напишем наши песни и такива неща. Това би било много хубаво.

Как участието в "Непокорните" те подготви за по-нататъчна работа по филми или музика?
- Мисля, че това беше нещо, което ми даде висока видимост. Беше много важно за мен, защото беше първия ми проект, в който участвах. Беше голяма изненада. Представете си, учиш, завършваш училище и се включваш в проект, който върви наистина добре и хората много го харесват. Нещо като "Какъв хубав подарък ми направи живота, нали?".

Някакви бъдещи професионални планове след "Непокорните" и RBD?
- За щастие все още имаме много работа. Има още много проекти за RBD. След края на сериала ми се иска да снимам филми или театър. Искам да се подготвя, да продължа да пея, за вземам уроци по пеене и танци. Колкото по-подготвена съм, толкова по-добро бъдеще ме очаква. Все пак виждаме резултатите и те са много добри.

 

Име: Анаи Джована Пуенте Портийо
Дата на раждане: 14 май 1983 година
Местораждане: Мексико Сити, Мексико
Зодия: Телец
Височина: 1,63 м.
Сестри: Маричело и Диана
Семейно положение: Неомъжена
Любима храна: Суши
Любим герой: Супермен
Любими дрехи: Дънки
Любим цвят: Син
Домашни любимци: 2 кучета - Панчо и Пупи
Живее: в Мексико с майка си, сестра си Маричело и племенницата си Ана Паула

Анаи е родена на 14 май 1983 година в Мексико Сити. Започва кариерата си през 1988 в Chiquilladas, забавно шоу, където участва и по-голямата й сестра Маричело. Като дете участва в различни детски продукции

мексиканският хитов сериал "Clase 406" (Клас 406), в който Ани изпълнява ролята на Джесика Рикелме и си партнира с Дулсе Мария, Иран Кастийо и други. В края на 2003, Анахи се явява на кастинг за ролята на Руби в едноименния сериал, за която накрая е избрана Барбара Мори.

На следващата година идва покана за една от главните роли в мексиканската тийн новела "Rebelde" (Непокорните), където Ани играе ролята на Миа Колучи. Подписва договор с EMI и се присъединява към RBD. Славата й рязко се увеличава след като подписва договори с Herbal Essences, Avon Cosmetics и обувни изделия Andrea.

Анаи е печелила много награди

Ани смята Маите и Дулсе (съответно Лупита и Роберта от "Непокорните") за свои най-добри приятелки и даже сестри, и счита Кристиян, Кристофър и Алфонсо (Джовани, Диего и Мигел от същия сериал) за свои братя. Въпреки че е една от най-големите в групата, тя твърди, че повече от Дулсе е като бавачка на другите.

Анаи притежава собствен магазин в Мексико Сити, който се казва Anahi World.

В края на ноември 2007 година Анаи представи своята нова колекция дрехи в своя магазин. "Направихме хубаво ревю, защото представяме новите неща, които има в магазина", каза Ани. В ролята на модел беше нейната племенница Ана Паола. Анаи признава, че не е очаквала такъв успех. Казва, че всъщност служивелите й са магазина, а не тя. Те казват какво липсва и се грижат за всичко. Сред поканените бяха родителите на мексиканката, сестра й Маричело с новия си приятел и Хуан Карлос Касасола, съпруга на доведената сестра на Анаи, която пък беше водеща. Анаи благодари на пресата за подкрепата. "Колко е хубаво, че ме питат за магазина, а не с кой излизам или с кой се карам..." В края на ревюто роднините на Ани спираха тълпите фенове, които се опитваха да се доберат до автограф.

Кои от качествата на Миа ти харесват най-много?
- Нейната невинност, защото тя се държи доста инфантилно, също й чистотата на чувствата й. Миа е едно много лоялно момиче, голяма приятелка и когато се влюби, отдава цялото си сърце. Вярно е, че понякога се държи като истинска Барби, като перфектно момиче, но го прави за да скрие тъгата си, самотата си, нуждата си от нежност. Мисля, че тя е персонаж, който хората обичат, защото виждат, че се нуждае от закрила.

И ти ли имаш нужда от любов?
- Всички имаме. Животът ми в някои аспекти прилича на този на Миа, но по характер сме напълно различни. С нея еднакво страстно и сериозно се отнасяме към музиката и приятелството.

Ти си започнала кариерата си едва на 3 години, считаш ли се за вундеркинд?
- Не, аз съм просто човек, който, слава Богу, е имал късмета да се занимава с това, което му харесва, и щом вече много години го правя, значи не го правя зле. Но знам, че не трябва да разчитам на славата, не мога да си кажа "Аз съм супер звезда, аз мога всичко". Трябва да работиш много, да израстнеш, за да си по-добър с всеки ден.

Ти и другите актьори от "Непокорните" имате много фенове. Как се отнасяш към това, че те през цялото време те копират?
- Харесва ми, защото това е доказателство, че те са харесали работата ни, в която сме вложили много любов. В това, че те се обличат като нас, говорят като нас и т.н. няма нищо лошо. Ние не даваме лош пример.

Боледувала си от анорексия. Иска ли ти се опитът ти да стане пример за другите?
- Разбира се, това е най-малкото, което мога да направя. Вече съм помогнала на много момичета. Получавам много писма, пишат ми, че благодарение на мен са успели да се преборят с болестта, това е най-добрият подарък, който ми е поднасял живота. И не само защото съм се справила с този проблем, а защото моят пример помага на останалите. Това е страхотно, когато с примера си вдъхновяваш останалите.

Какви са отношенията ви с Пончо?
- Пончо и аз сме като брат и сестра. Той е братът, който винаги съм искала. Обичам го от цялото си сърце, но често спорим, крещим си и се мразим... Като истински брат и сестра.

 

 

Пълно име: Кристофър Александър Луис
Касияс Фон Укерман
Дата на раждане: 21 октомври 1986
година
Месторождение: Мексико Сити, Мексико
Професия: Актьор, певец
Височина: 1,79 м
Братя и сестри: няма
Домашен любимец: Куче, ротвайлер на
име Латоса
Любим цвят: Черно
Любима храна: Ролца от зеле, приготвени от майка му по шведска рецепта
Любим филм: Матрицата I и II
Любима анимация: Семейство Симпсън
Любими музиканти: Майкъл Джексън, някои рок групи и китариста Джо Ситриани

Кристофър Укерман е роден на 21 октомври 1986 година в Мексико Сити. Той е известен мексикански певец-композитор и актьор, познат най-вече като член на поп бандата RBD.

Кристофър Александър Луис Касияс Фон Укерман е син на мексиканец, а майка му е шведка. Започва актьорската си кариера когато е само на 2 години, участвайки в реклами.

Най-важната си роля Крис изиграва през 2004 година в теленовелата "Rebelde" ("Непокорните"), където изпълнява ролята на Диего Бустаманте, ученик в известното училище "Елитен път", който мечтае да стане музикант. Успехът на тази продукция е толкова голям, че се снима продължение и вокалната група RBD става реалност и извън сериала. Крис е записал много албуми с RBD, продавайки милиони копия и пътувайки по турнета с групата през Мексико, различни южноамерикански страни (включително поругалоговоряща Бразилия), Щатите и Испания. Въпреки че групата започва пеейки изцяло на испански език, успехът им ги подтиква да запишат албуми на португалски и английски.

През 2005 година Крис основава собствена компания (с 4 от най-добрите си приятели) за рекламиране на румънско направените цилиндрички медальони, наречена "Ferbuss Fashion", която той и приятелите му носят в "Непокорните".

Освен дизайн и пеене, Кростофър разширява артистичните си изяви и започва да композира музика. Той работи с Педро Дамиан и се договарят една от неговите композиции да е тема в нов проект на Дамиан.

Познат като "бебето" на RBD, той смята останалите членове на групата за свое семейство. От километри се забелязва възхищението му към Пончо. Връзката помежду им е като по-голям брат/по-малък брат

В нормалния си живот Крис се отдава напълно на сърцето си! Той може да те накара да се влюбиш в него само като го слушаш да говори за любовта и за момичетата. Когато му хареса някое момиче, той сам казва че не го интересува нищо друго на света!

Пълно име: Алфонсо Ерера Родригес
Дата на раждане: 28 август 1983 година
Място на раждане: Мексико Сити
Зодиакален знак: Дева
Професия: актьор, певец
Жанр на песните му: Латино, поп
Височина: 177 см

Алфонсо Ерера Родригес, или просто Алфонсо Ерера е роден на 28 август 1983 година. Той е мексикански актьор и певец, известен преди всичко с участията си в мексикански теленовели. Освен актьор, е и музикант. Той е един от членовете на групата RBD.

Като дете, Алфонсо или Пончо, както го наричат приятелите му, мечтаел да стане пилот. За да изпълни мечтата си трябвало да се премести в Сан Антонио, Тексас за да учи в авиационо училище. Но това така и не се случило, защото призванието му било друго. Още в ранна възраст артистичността му не останала незабелязана, и затова се записал да учи актьорско майстворство в Центъра за таланти към компания "Телевиса" (СЕА).

През 2003 година Ерера печели награда за любим злодей на публиката (за филма "Amar te duele"). След това участие Алфонсо се снима главно в телевизията, работейки по теленовелите Clase 406 ("Клас 406") и Rebelde ("Непокорните"), където изпълнява ролята на Мигел Аранго.

След това актьорът е поканен от Педро Дамян да стане член на музикалната група RBD, която е в основата на теленовелата "Непокорните". Той и другите членове на групата - Дулсе Мария, Майте Перони, Кристиян Чавес са имали не дотам добри отношения в периода от 2002 г. до 2005 г., но сега отново са добри приятели. За четири години RBD успява да се превърне в една от най-успешнитте латино банди с над 11 милиона продадени диска, платинени и диамантени албуми в няколко страни и множество турнета из целият свят. През август 2008 г. членовете на групата обявиха, че се разделят, и всеки ще продължи с индивидуалните си проекти, като ще останат заедно до края на 2008 г. или 2009 г.

Кариерата на Пончо продължава да се развива стремително нагоре и след "Непокорните" и RBD. Още през 2007 г. той участва в пиесата "Pillowman", а след това получава следващата си роля в киното – в романтичната комедия "Volverte a Ver", заснета в Аржентина и Мексико, чиято премиера беше през декември 2008 г. Тук актьорът си партнира в главните роли с Химена Ерера. Освен това получава главната роля в сериала на Телевиса "Terminales", който разказва за живота на хора с летални болести. В този проект се запознава с настоящата си приятелка Даяманти Кинтанар.

-          Виждаш ли се женен?
За момента не, а още по-малко с граждански или църковен брак. Виждам се с половинка до себе си, но не женен. Сигурен съм обаче, че бих искал да имам деца, защото много обичам децата. Виждам някое дете и се изпълвам с нежност.

- Как си в сърдечен план?
Спокоен. Без годеница или приятелка, защото нямам време. Кога бих могъл да имам време? Постоянно съм по турнета, а след това снимам "Terminales" и няма как. Знам, че си има време за всичко и перфектно знам, че за мен сега не е моментът да имам връзка. Напълно съм убеден, че сега не е добре да имам някой до себе си.

- Какво трябва да има една жена, за да те покори?

Трябва да се съобразява с графика ми. Това е основното.

- Какъв си с приятелките си?

Нормален съм, просто правя каквото ми се иска: ако обичам този човек, се отдавам и давам това, което ми изникне естествено и спонтанно в момента.

- Как покоряваш жените?
Сложно е, защото нямам време. За да покориш някой, трябва да си с него.

-          - Купонджия ли си?
В никакъв случай. По-скоро съм затворен, обичам да съм си вкъщи с приятели или да ходим у тях.

- Флиртаджия?

Не, много е трудно. В някой момент бих искал да съм с някой, но е сложно.

-          Какъв е един нормален ден в живота на Пончо?
Ставам в 11 сутрин, закусвам корнфлейкс, портокалов сок, гледам телевизия. Когато ми се прииска, ставам, къпя се, излизам на кино или ходя с приятелите си по къщите им. Там се виждаме, играем xbox, слушаме музика, ходим да играем футбол, напълно нормални неща. Понякога правя упражнения. Не спазвам никаква диета или нещо такова; понякога изведнъж ми се приисква да си хапна някое сиренце или грозде.

- Какво следва с RBD?
Продължаваме с турнето в Източна Европа, Южна Америка и някои градове в Мексико.

-          - Как прие новината за раздялата на групата?
Мисля, че съм много съсредоточен в настоящето, все още ще има известно време RBD, не е свършило, остават много проекти и ангажименти.

- Защо обявихте, че се разделяте?

Защото всеки проект трябва да приключи. Има си начало, развитие и край. RBD не е изключение.

Последна редакция от rabelde123 - 06.03.2010, 15:33

Докладвай нередност Предишни редакции...

Коментари

Добави коментар

Няма публикувани коментари

Страница RBD

Администратори

Страницата се администрира от:

/anito_malkata /pooh4ence /titi_1999 /Vivi3 /dqvol4eto_97_ /Cyrus /dulce_rali /sexy_babyty /rusalka2000 /nel_4eto /suzi_98_JB /viktorin4 /selitu /sugar_babu_ /lupita_fernandes /_RBD_ /tonityy_bonityy /love_98 /vili_rbd1 /Just_Girl /isito89 /rbdruby /koziozi /kiki_1994 /rbd_anahi /Dulse_Maria /bobi1604 /dulce_perroni /kristen_anahi_rbd /rebelde_rbd_93 /vondy /Radostincheto /krasimia

Фенове

benss_-_

benss_-_

Selena Gomez
jadetereza

jadetereza

Hadise
rbd_anahi

rbd_anahi

Anahi Giovanna Puente Portilla
deni_love

deni_love

Eminem
Anahi_Giovana

Anahi_G...

vondy
dulce6

dulce6

Nikos Vertis
viktorin4

viktorin4

RBD
nel_4eto

nel_4eto

RBD
melody

melody

Skindred
toni_boni_toni

toni_bo...

RBD
  • Посещения:399495
  • Редакции:188240
  • Коментари:46

Най-слушана музика

Най-активни

Cyrus

Cyrus

Последно редактирани: cariba heine , Nicholas Jerry Jonas , Jonas Brothers JB

Последно слушани: the offspring , Camp rock 2 Final jam

VelislavaI

VelislavaI

Последно редактирани: DEF LEPPARD , Alice Cooper , Scorpions

Последно слушани: W.A.S.P. , инструментали





tralalal654@abv.bg, merryplay1983@abv.bg, asfadad@abv.bg