Georgia / Биография


Версия 2

Тя е гадже на Владо Арабаджиев. Казва се Деси Георгиева и се готви за поп фолк икона. Избрала си е и артистичен псевдоним – Джорджия. Нахаканата руса дама вече записа и първото си парче „На инат”. Тя сама платила разноските по студиото, тъй като имала голям мерак да блесне на чалга сцената.

26-годишната пловдивчанка спонсорирала изявата си благодарение на магазините за дрехи, които държи. Над музиката на парчето се е трудил мъжът на Есил Дюран – композиторът Борис Павлов-Бобо. Текстът пък е на текстописката на „Пайнер” Мариета Ангелова.

Все още не е ясно как е реагирал на фолк изявите на изгората си Владо. Преди време закачката му с миньончето Мария скоропостижно завърши, тъй като той не бе съгласен гаджето му да го пляскат по дупето разни баровци в заведенията. Близки подозират, че затова първото парче на Деси-Джорджия се казва именно „На инат”.

„Пайнер” били готови да лапнат като топъл хляб кандидат-снахата на олигарха Ветко Арабаджиев. Нищо, че нито е красива, нито е талантлива. Преди това обаче бъдещата певица ще трябва да пее акапелно и в съпровод в студиото на поп фолк гиганта. Все още не е имало официални разговори, но се знаело, че Деси е записала „На инат”, за да не отива с празни ръце в музикалната къща. Освен парчето, тя сигурно е приготвила и здрав подкуп за чичо Митко Пайнера.

Източници
В новия брой на сп. "Story" Джорджия разкрива, че е бременна и е в началото на шестия месец. До този момент имаше слухове, че певицата е бременна, но тя отричаше. В списанието се казва, че до този момент Джорджия не е била готова да го признае официално. Изпълнителката на "На инат" чака момиченце.

Джорджия съвсем не се е отказала от желанието за музикална кариера. Разбира се певицата осъзнава, че за малко ще трябва да пренебрегне новите си проекти, но е решена бързо да се завърне към тях и да осъществи плановете си, макар и с известно закъснение. Както не отдавна Signal.bg изпълнителката подготвя ново парче, но кога ще се появи, все още не е ясно.

Последна редакция от kozi_rog - 21.06.2011, 08:18

Докладвай нередност Предишни редакции...

Коментари

Добави коментар

Няма публикувани коментари

Страница Georgia

Администратори

Страницата се администрира от:

/kozi_rog

Фенове

  • Посещения:18970
  • Редакции:3663
  • Коментари:0

Най-слушана музика

Най-активни

lidencetoyo

lidencetoyo

Последно редактирани: Billie Holiday , Al Jarreau , Shirley Horn

Последно слушани: Billie Holiday

emizabata

emizabata

Последно редактирани: adele , Ike & Tina Turner , Jon Bon Jovi

Последно слушани: Celine Dion





tralalal654@abv.bg, merryplay1983@abv.bg, asfadad@abv.bg