GANGSTA PARTY / Дискография


Редактирането е забранено от администратора на страницата
HOOD'G'FAM ENTERTAINMENT

2010

HOOD'G'FAM ENTERTAINMENT

GANGSTA PARTY


Съдържание:

  • 1. Hoodini feat. Fang-Kvo iskash 03:31
  • 2. HGF-НИЕ СМЕ HOOD'G'FAM 03:58
  • 3. HODINI-OH BABY 03:41

За Албума

FANG (2010)
Издаден на: 27 Декември 2010

Участници в HOOD'G'FAM ENTERTAINMENT : HOODINI , GRAVE , FANG , HANG , ДОБРИ МОМЧЕТА:MASTA G & KRIMINAL , DJ KIDS , DJ PHEEL , KE$HO , DJ FED , NIRD , MWP & X , SARAFA , $VETKOOO И MITE .

HOOD ' G ' FAM : FANG - Петко ИвановBiography:
Hood’G’Fam Entertainment е независима звукозаписна и продуцентска компания, oснована през 2007 г. от Петко “Fang” Иванов в град Бургас. Основните дейности, в които компанията се развива и работи е продуциране и издаване на рап и soul артисти. Настоящите официални HGF изпълнители са Добри Момчета, Hoodini, Gravy, Fang, 
Nird & DJ Pheel.
Първият голям успех идва през 2007 година с песента на Добри Момчета “Не си от тук” и завъртането на клипа към нея, режисиран от Христо Андонов. Парчето се превръща в регионален хит и се радва на голям успех сред почитателите на жанра. През следващата година екипа на Hood’G’Fam Entertainment изкарва първия сингъл на Hoodini “По цял ден”, от излизащия през същата година “Thriller Mixtape”. Песента е свежа и ритмична и е ремиксирана в микстейпа на американския рапър Freestyle, считан за наследника на Jay-Z. Следва хитовият сингъл “Ние сме HGF”, в който взимат участие всички изпълнители на лейбъла.
През есента на 2008 г. Fang излиза с първия си сингъл “Паля, Дърпам, Пуша”, който заедно с видеото се превръща в хит на национално ниво.
На същия успех се радват и излезлите след това сингли и микстейпове на Hoodini “Thriller” и Добри Момчета “Port of Bourgas”. Малко по-късно Gravy прави своя солов дебют с “Ко Стаа” .

HOOD ' G ' FAM : HOODINI - Стоян “Hoodini” Иванов (1989) е рап изпълнител и музикален продуцент. Известен с бързите, хапливи и наредени рими, той застава сред видните имена на днешната българска рап сцена. Още първият му сингъл “По цял ден” влиза в микстйпа на американския рапър Freestyle (сочен от много за наследника на Jay-Z), наред със звезди като 50 Cent, David Banner, Usher, Alicia Keys, Rihanna и други. Hoodini е и автор на много от хитовите песни на HGF, като Кво Стаа на Gravy , съавтор на “Не си от тук” на Добри Момчета. В края на 2008 Hoodini изкарва първия по рода си микстейп в България със заглавието “Thriller” хоствано от DJ Fed.
- Музика

“Da DreamTeam Play-Offs: Season 1” – компилация 2006 г.
“По цял ден” – сингъл 2008 г.
“Звезди” – сингъл 2008 г.
“Тhriller” – микстейп 2008 г.
“Кво Искаш” – сингъл 2009 г.
“Второ Причастие” – микстейп 2009 г.
“1000 Вата” – макси сингъл 2010 г.
- Медия

HOOD ' G ' FAM : ДОБРИ МОМЧЕТА : MASTA G & KRIMINAL - Добри момчета, още познати като Masta G & Криминал се появяват на бургаската сцена още в края на 90-те и веднага стават любимци на местните фенове на рап схемата. Групата участва в почти всички музикални мероприятия в Бургас и е известна с това, че преди всичко се изявава на живо. Първото им регионално постижение е песента “Моите хора”, продуцирана от Mite (Ха-Хо Мюзик), която през 2005 г. е издадена от Hood’G'Fam Ent. като мултимедиен сингъл. Година по-късно те участват с 3 песни от компилацията на лейбъла, като към една от тях - “Улици” е снимано видео. През 2008 Добри Момчета подгряват сцената с синглите “Ние сме HGF”, “Gangsta Party” и “Още Шум”, като в началото на 2009 изкарват и първия си микстейп озаглавен Port Of Bourgas”.
През последната една година Добри момчета работят над дебютния си албум, който е предвиден да излезе на пазара през eсен 2009 г. Албумът е продуциран от Fang и ще включва много гост участия на артисти на Hood’G'Fam, както и други известни рап изпълнители като Mite & Fed .

Последна редакция от stenn907 - 01.01.2011, 11:11

Докладвай нередност Предишни редакции... |

Коментари

Добави коментар

Няма публикувани коментари

Страница GANGSTA PARTY

Администратори

Страницата се администрира от:

/KOLOREMILEN /stenn907

Фенове

terezasimeonova00

terezas...

50cent
stenn907

stenn907

GANGSTA PARTY
  • Посещения:24611
  • Редакции:17842
  • Коментари:2

Най-слушана музика

Най-активни





tralalal654@abv.bg, merryplay1983@abv.bg, asfadad@abv.bg