Айс / Биография


Редактирането е забранено от администратора на страницата

Версия 1

Здравейте приятели

Аз съм Методи Байрактарски известен повече като Айс
От 1991 година насам рап музиката беше всичко за мен, мечтаех да бъда нещо като M.C. Hammer и Vanilla Ice в едно.

Мечтаех за голяма сцена с много танцьори в лъскави костюми. Танцувах Hip-Hop по шест часа всеки ден и наистина наложих драконови закони в групата си, забраних цигарите и алкохола.
В периода в който се занимавах активно с музика имах стотици участия в концерти, шоу програми, ТВ и радио предавания. Всичко това беше страхотно, свързано с много пътуване, забавление, момичета, лична охрана, хонорари...
Но уви в България да бъдеш звезда е невъзможно.
Да наистина много време трябваше да мине за да го осъзная…

И така... септември месец 2003 година се запознах с Елена Галчева,
с която се харесахме. Двамата имахме зад гърба си по една неуспешна връзка, от която и двамата си бяхме взели поука и като помъдрели решихме да се съберем.
На 24 Май 2006 година Елена дойде да живее при мен.
Годежа ни беше на 24 Септември 2006 г. в тесен семеен кръг , а най-важният ден в живота ни нашата сватба беше на 10 Декември.

На 18 април 2007 година се роди нашето малко слънчице Георги Методиев Байрактарски II. Кръстен на баща ми, носи и трите му имена.

Е най важното в живота ми е - СЕМЕЙСТВОТО.
Не славата, парите и кариерата...

За шибаните хейтъри, мога само да кажа:
Писането на злобни коментарчета по мой адрес не ви прави по-велики...
Живота е кратък, стремете се да направите нещо стойностно,
но едва ли ще ме разберете...
Светът има нужда и от такива идиоти като вас :)

"Получих всичко, което исках от живота.
Сега искам да ме оставите на мира за да му се наслаждавам."
© Ice / 2009 год.

 

Артистичен псевдоним: Ice
Име: Методи Георгиев Байрактарски - Айс
Дата на раждане: 20 януари в град Благоевград (Струмско)
Зодия: Козирог
Очи: Кафяви
Коса: Кестенява (изрусен перчем)
Ръст: 185 см.
Тегло: 100 кг.
Съпруга: Елена Байрактарска
Деца: Син - Георги Методиев Байрактарски II
Първи хит: "Ежедневие" (1991 год.)
Любим цвят: Син, черен, червен
Предпочитан тип дрехи: Гащеризони, костюми
Любима музика: Рап, Балади...
Любими певци: Vanilla Ice и M.C. Hammer
Любим актьор: Ice Cube, Ice T, Will Smith и Wesley Snipes
Любим спорт: Фитнес, Баскетбол
Любима напитка: Pepsi
Любими животни: Куче – Булмастиф и Американски старфорширски териер.
Предпочитан автомобил: Cadillac, Pontiac и Chevrolet
Какъв тип жени харесва: Умни, Скромни и Чаровни
Любими книги: Не чете книги
Хоби: Да прави Рап музика, да пътува
В какво вярва: Вяра в себе си
Девиз: "Прави Това Което Харесваш"
Детска мечта: Да стане професионален рапър

Методи Байрактарски - Айс е един от пионерите на българския Хип-Хоп започва да се занимава с Рап музика и Хип-Хоп танци през 1991 год. повлиян от своите идоли Vanilla Ice и M.C. Hammer.

* Айс е първият български солов рап изпълнител, по това време в родния Хип-Хоп прохождат, няколко групи: AVI MC, Рап Нация, Dynamic...

* Зимата на 1991 год. Айс записва първото си парче “Ежедневие”, в което се засягат проблемите в училище, които си имал младият рапър особено след промените които прави с външността си. По онова време в малкият Благоевград да се носят широки и шарени гащеризони, кецове в различен цвят (червен и черен) да имаш изрусен перчем и обеци не било особено одобрявано от старите комунистически даскали.

* Айс се изявявал и като D.J. на училищните празненства по случай завършването на учебната година.

* Участвал в рап дуото "Веселите Момчета", (1993-1994 год.) заедно с братовчед си Георги Георгиев.

* Първата му банда е “Айс и Веселите Момчета” Заедно с Васил Калишев – Бъхи Ем. Си. и Христо Иванов. Айс се опитва да въведе драконови закони в групата си: Никакви цигари и алкохол. Репетициите били всеки ден – измисляне на хореографии и пеене по шест часа дневно, след репетициите танцували и рапирали по улиците на родния квартал "Струмско".

* Започва участия в концерти и шоу програми.
Айс и бандата му стават най – популярните млади изпълнители в югозападна България. Участват в стотици шоу програми, благотворителни концерти, телевизионни и радио предавания.

* Лятото на 1994 год. Радио “Мая” (собственост на Мая Нешкова) Пуска песента “Баскетбол”, която е избрана от слушателите за “Power Play” на деня. “Баскетбол” оглавява и класацията за BG музика на Радио “Благоевград”.

* 1995 год. Айс сбъдва голямата си мечта, да направи кавър на любимата си песен на Vanilla Ice - “Ice Ice Baby” Така се ражда и българската “Айс Айс Бейби” която и до днес е най – популярната и харесвана песен на Айс.
Същата година Айс записва скандалното парче “Ден След Ден” (албум “До Крайна Степен”) – Песен, разказваща за престъпниците и политиците, които ден след ден ограбват България за безхаберието на корумпираните ченгета и групировките.
Песента става # 1 в радио и ТВ класации. Айс е поканен да участва в благотворителни концерти заедно с Илия Луков, Георги Гоцев, Васко Лазаров, Павлина Теова и още много фолк изпълнители от Югозападна България.

* 14 февруари 1997 год. Айс записва първата си Рап-Балада “Аз Те Обичам” (албум “Любов и Омраза”) Същата '97-ма год. Айс основава “Power Dance” – школа по Hip-Hop танци в която е хореограф и учител.

* 1998 год. Айс записва “Лед От Ада”, в албума събира най-големите си хитове и записва новите им версии.

* Декември 1999 год. Мартин Стоицов и Айс организират благотворителен концерт. Канят всички изпълнители от Югозападна България. Зала “Яворов” е препълнена а с приходите от концерта Айс и Мартин купуват Коледни подаръци за децата от дома за сираци в Благоевград.

* Айс и Димитрина Калъмбова (дъщеря на известният бизнесмен Методи Калъмбов) стават автори, водещи и продуценти на ТВ Предаване “Коктейл” Калъмбова има рубрика за мода в която участват манекените от собствената й агенция а Айс рубрика за музика в която участват танцьорите от школата му по танци “Power Dance”. Общата рубрика е “Антидрога” в която взема участие д-р Теменужка Любенова - Общинският съвет по наркотични вещества.

* 2000 год. Айс прави нов благотворителен концерт за безследно изчезналият през 1997 год. Съвестин Деянов. Зала “Яворов” в Благоевград отново е препълнена. След концерта Айс и Мариана Пашалиева организират коктейл и търг на картини.

* 2000 год. Мишо Шамара кани Айс да участва в първият Хип-Хоп Фест в клуб “Индиго”, заедно с други рап ветерани - "Рап Нация". Айс продуцира ново ТВ предаване “Музикален Лексикон” за историята на Рап-а, което се излъчва по “Пирин ТВ”.

* 2001 год. Рапърът записва нова версия на "Айс Айс Бейби” в студио “Юнисаунд”, Петър Песев е автор на новият аранжимент а парчето оглавява класацията за BG музика на Ники Дочев – “Radio Bravo”. Във видео клипа Айс кара мерцедеса на боса на ВИС-2 в Пиринско Васил Горчев – Кьоравия.

* 24 септември 2001 год. Айс е избран за управител на благоевградският клон на фондация “Съвестин” от Тодор Деянов.

* 2002 год. Айс записва нова версия на сборният си алвум “Лед От Ада” в който включва най - големите си хитове от 1994 до 2002 год . В албума има три нови парчета “Пусни Весел ритъм” , “Бизони” и “Какво Е Любовта”. Айс и Вальо Кита заедно снимат видео клипове по плажовете на Златни Пясъци и пускат албумите си на пазара в един и същи ден.

* Айс прави първата дискотека – “Без цигарен дим” – “Rap Club Blagoevgrad”.
В дискотеката не се предлага алкохол а пушенето е забранено.

* Рапърът се занимава с благотворителност и често ходи на гости на децата от дома за сираци в Благоевград. Айс подарл на децата 100 DVD диска с филми, музика и анимация, озвучена на български език.

* 15 Декември 2005 год. Айс записва парчето “Бог Ми Е Свидетел” за убийството на Ангел Димитров - Чората. Рапърът семплирал хита на NWA – “Gangsta, Gangsta” от 1989 г., и направил в собственото си звукозаписно студио гангстерското парче “Бог Ми Е Свидетел”. Песента разказва как Айс изгубва свой добър приятел, убит от полицаи.

* С решение от 16 януари 2006 год. зам. председателят на Районен съд - Благоевград Ваня Вълкадинова допусна певец вече да се казва Методи Байрактарски - Айс.

* На 10 Декември 2006 год. Айс и годжето му Елена Галчева се женят на скромна церемония.

* На 18 април 2007 год. се ражда Георги Методиев Байрактарски II, малкият Гого се появил на бял свят в 8:30 часа, тегло 2,850 кг. височина 50 см.

 

Източници
www.Ice-Baby.com

Последна редакция от IceIceBaby - 08.06.2013, 23:55

Докладвай нередност Предишни редакции...

Коментари

Добави коментар

Няма публикувани коментари

Страница Айс

Администратори

Страницата се администрира от:

/IceIceBaby

Фенове

IceIceBaby

IceIceBaby

Айс
  • Посещения:16346
  • Редакции:8698
  • Коментари:0

Най-слушана музика

Най-активни

traytes

traytes

Последно редактирани: Westlife , Topless DJ Milana , alizee

Последно слушани: alizee , Celtic music

salexbg

salexbg

Последно редактирани: Релакс , Dio , Modern Talking

Последно слушани: FOX LIMA , Fredi Merkury

videania1

videania1

Последно редактирани: Релакс , ЕРАТО , ретро-букет

Последно слушани: ЕРАТО





tralalal654@abv.bg, merryplay1983@abv.bg, asfadad@abv.bg