monica koleva / Биография


Версия 2

Моника Здравкова Колева (роден 17-ти ноември 1994) е българскa певica, текстописец и YouTuber. През целия си живот тя е била заинтересувана от музика, но на 15-годишна възраст тя започва сама да се учи да пее чрез YouTube вокални уроци. През 2011 г. тя е публикува първия си видео кавър на "Perfect" от Pink. В края на 2013 г. тя решава да започне да прави нещо с кариерата си сама и затова се мотивира да прави кавъри на популярни песни и да ги публикува в нейния YouTube канал. Тя също започва да пише свои авторски песни. На 26 юни 2015 г. качва самостоятелно направено официално видео на дебютния си сингъл "Tonigh Is Ours" в канала си в YouTube. На 25 октомври тя качен самостоятелно направени музикално видео на втория си сингъл от дебютния си микстейп, "She". На 8 дек 2015 тя издава дебютния си самостоятелно направени микстейп, наречена "She". Моника Колева се учи да пее, танцува, записва собствената си музика и видео клипове благодарение на YouTube.

В края на 2011 г. тя се присъединява към местна вокална група "Слънце", която е сформирана от Наталия Константинова.

През 2013 г. тя работи върху песни "Everytime", "When We Are Together" и "Take Me Anywhere" с продуцент от DYP STUDIOS (Албакърки, Ню Мексико). Тя се записва вокалите й от дома си и да ги изпраща за обработка. Песните остават неиздадени.

В началото на 2015 г. тя участва в онлайн конкурс за певци "БГ таланти",като публикуване кавър на "Sia - Chandelier" и става един от финалистите. Следващата стъпка на конкурса е всеки от финалистите да направят оригинална песен и видео, така че тя написва и записва първия си дебютен сингъл "Tonight Is Ours'' в домашното си студио и създава лирично видео към песента. По-късно тя издава самостоятелно направен музикален клип на сингъла на канала си в YouTube. Печели 2-ро място в конкурса.

През ноември 2015 г. участва в международен конкурс за певци "Северно сияние" (Nothern Radiance), създаден от Вили Икономов, в родния си град Русе, където тя пее "If I Ain't Got You" на Алиша Кийс и "За тебе бях" на Лили Иванова. Тя завърша на второ място в четвърта група.

На 2 Декември 2015 тя публикува откъс (snippet версия) от дебютния си микстейп, "Тя" (She).

"She" е дебютен солов микстейп на Моника Колева и е публикуван на 08 декември, 2015, записан в домашното й студио и на разположение за свободно изтегляне на DatPiff.com


Моника Колева пише и записи в дома си студиен всички оригиналната си музика и покрива на популярни хитове. Тя също така нарежда, филми и редактира своите видеоклипове за канала си в YouTube. Тя описва музикалното си стил като смес от Urban, поп, R & B, за забавна танц и хип-хоп.

През 2014 г. тя започва работа в местния интернет клуб и започна набиране на средства за оборудване. Тя беше наистина вдъхновен от Tinashe и как тя записва музиката си в дома й студио. Така aslong като тя има достатъчно пари, необходими за оборудване, тя купи нов микрофон, отражение филтър и звукова карта и тя започва да преподава себе прегледайте YouTube уроци как да се записва и се смесва музика в FL Studio.


Влияния

Моника Колева е вдъхновенa от различни артисти, като Риана, Кристина Агилера, Майкъл Джексън, Drake, The Weeknd и Tinashe.

Източници
kolevamon.wixsite.com/website

Последна редакция от kolevamon - 10.11.2016, 23:02

Докладвай нередност Предишни редакции...

Коментари

Добави коментар

Няма публикувани коментари

Страница monica koleva

Администратори

Страницата се администрира от:

/kolevamon

Фенове

  • Посещения:14652
  • Редакции:11
  • Коментари:0

Най-слушана музика

Най-активни

VelislavaI

VelislavaI

Последно редактирани: W.A.S.P. , Bon Jovi , Allen Lande

Последно слушани: W.A.S.P. , инструментали

futurel

futurel

Последно редактирани: Джо Сатриани , Metallica , Apocalyptica

Последно слушани: Eric Clapton , Отряд 13

kadrishen

kadrishen

Последно редактирани: Оркестър Козари

Последно слушани: Оркестър Козари





tralalal654@abv.bg, merryplay1983@abv.bg, asfadad@abv.bg